Flick, picanterii despre cum a început relația cu noua iubită, Denisa Hodișan: “Ne apuca 7 dimineața la telefon”

Publicat: 27/06/2020 | 13:35

Flick și noua lui iubită au acceptat invitația lui Dan Capatos de a veni în platoul de la “Xtra Night Show” ca să vorbească despre relația lor amoroasă. În cadrul interviului, Domnul Rimă, așa cum este cunoscut artistul, a dezvăluit picanterii despre cum a început povestea lui de dragoste alături de Denisa Hodișan.

Citește și: Dragostea plutește în aer pentru Flick Domnul Rimă și Miss Planet: “Este majoră?” | Ce a răspuns omul de radio la comentariile fanilor

Flick, picanterii despre cum a început relația cu noua iubită, Denisa Hodișan

Pe numele real Sebastian Andrei Filcea, Flick a declarat că flacăra iubirii dintre el și Denisa Hodișan s-a aprins în vremea pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe România în urmă cu trei luni. Și… având în vedere distanța de aproape 600 de km dintre ei – omul de radio, fiind în Capitală, iar sexy-vedeta, în orașul natal, Oradea –, întâlnirile dintre ei s-au desfășurat prin intermediul convorbirilor video.

“Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea”, a povestit Flick în cadrul emisiunii “XNS”.

Nu rata: Cum și-au “oficializat” relația Flick și Miss Planet + multe alte detalii

Denisa Hodișan a mărturisit cu multă emoție în voce: “Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Știam că scrie poezii. Am colaborat pentru un proiect. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu”.

Cu ce se ocupă iubita lui Flick

“Am o școală de dezvoltare personală pentru copii, avem și modeling, teatru, educație financiară. Eu am terminat facultatea de matematică și am terminat modului pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Eu fac cu copiii ceea ce cred că le lipsește din familie. Lucrăm cu copii de la 4 ani până la 16 ani”, a dezvăluit Miss Planet, așa cum a fost supranumită frumoasa brunetă.

Descoperă și: Flick, poezie despre coronavirus: “Nu fugi din carantină, ceilalți nu au nicio vină!”