Flick, baladă despre Daniela Crudu, după ce a fost ruptă în bătaie: ”Un limitat…Felicitări!”

Publicat: 11/02/2020 | 19:35

Val de reacții negative la adresa lui Flick ”Domnul Rimă”, după ce vedeta a recitat, în direct la Antena Stars, emisiune pe care, de altfel, o prezintă, o baladă adresată Danielei Crudu. Numai că momentul  nu a fost deloc amuzant, așa cum și-a droit Flick, mai mult, s-a creat un val de reacții negative.

Flick ar fi vrut să o ajute pe Daniela Crudu să depășească momentele grele prin care trece, doar că nu a reușit. S-a lăsat cu multe înjurături pe pagina lui de Facebook. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIȘTII, ȘOCAȚI DE MODUL ÎN CARE AU GĂSIT-O PE DANIELA CRUDU, PE PATUL DE SPITAL: „ERA FOARTE SPERIATĂ, PLÂNGEA ȘI NU PUTEA SĂ FIE COERENTĂ”)

„Flick, chiar nu sunt curios fiindca eu nu încurajez valori analfabete, şi nici nu mi se pare că bătaia poate fi un subiect de glumă”, a scris unul din urmăritorii persoanei publice.

Însă nu toate comentariile au fost la fel de amabile, unele aducându-i jigniri vedetei: „Un limitat….Felicitari!”

„Eu nu înțeleg răutățile .. viața personală e treaba fiecăruia. Episodul acesta nu este de ras”, a fost răspunsul lui Flick ”Domnul Rimă”. (NU RATA: POLIȚIA ROMÂNĂ, MESAJ SCANDALOS DUPĂ BĂTAIA PRIMITĂ DE DANIELA CRUDU: „MERIȚI BĂTAIE PENTRU CĂ AI BOTOX ȘI SILICOANE!”)

Daniela Crudu, băgată în spital de iubitul croat

Daniela Crudu a fost aproape desfigurată, după loviturile încasate de la iubitul ei. Fosta prezentatoare tv și croatul Seco Dubravko formau un cuplu de aproape un an și nimic nu prevestea incidentul care s-a petrecut în weekend.

Daniela Crudu a ajuns duminică la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă. (VEZI AICI: DE CE A RENUNȚAT DANIELA CRUDU SĂ MAI FIE ASISTENTA LUI DAN CAPATOS. DETALII DESPRE RETRAGEREA BRUNETEI DIN TELEVIZIUNE)

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei, relatează click.ro.

Bărbatul violent, care o lovise în faţă, abdomen şi peste picioare n-o mai lăsase să intre în casă. Fosta asistentă TV nu și-a dorit să depună plângere penală pe numele iubitului bătăuș, Seco Dubravko, iar polițiștii au emis un ordin de protecţie pentru 5 zile.