Flavia Mihășan și-a făcut bagajul pentru maternitate. Când va naște al doilea copil

Publicat: 24/04/2021 | 18:32

Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani se pregătește să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea copil. Nerăbdătoare să-și cunoască bebelușul, Flavia Mihășan și-a pregătit deja bagajul pentru maternitate și așteaptă marele eveniment. 

Deși mai sunt câteva săptămâni până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil, Flavia Mihășan s-a pregătit așa cum se cuvine. Și-a făcut bagajul pentru maternitate și nu a omis să împărtășească cu fanele ei, viitoarele mămici, ce și-a pus în geantă, dar și ce nu trebuie să lipsească din ea.

„Că tot vorbeam despre bagajul de maternitate, din trusa mea nu va lipsi balsamul organic pentru mameloane uscate, pentru piele uscate sau care întinde în timpul sarcinii. Nu trebuie îndepărtat înainte să-l pui pe bebe la sân și da… bagajul pentru maternitate… să-l facem!”, a spus Flavia Mihășan la InstaStory

CITEȘTE ȘI FLAVIA MIHĂȘAN, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI CU SARCINA. IMAGINE EMOȚIONANTĂ CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ, ÎN TOATĂ SPLENDOAREA EI

Ce nume va purta al doilea copil al Flaviei

Dacă la primul copil, Flavia și iubitul ei au ales un nume de origine germană, acum, pentru cel de-al doilea cei doi s-au gândit la un prenume românesc. Nu vor să-l dezvăluie deocamdată, dar o vor face după ce se va naște bebelușul.

„Da, ne-am gândit la unul, îl avem deja, dar cum am făcut și cu Carol, o să îl facem public după ce se naște. Am tot încercat să vedem cam ce i s-ar potrivi. Nouă ne place ideea asta de nume cumva românești.

Bine, deși Carol este cumva nemțesc, dar nu aș fi vrut ceva foarte diferit, cum e acum un trend cu nume străine. Îmi place totuși să fie autentic și al doilea nume e chiar românesc.”, a spus Flavia Mihășan pentru Antena Stars.

VEZI ȘI FLAVIA MIHĂȘAN A DEZVĂLUIT CUM ARATĂ BEBELUȘUL CARE URMEAZĂ SĂ VINĂ PE LUME. MAMA SA I-A FĂCUT O SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ

Sursă foto: instagram.com/flavia_mihasan/