Flavia Mihășan s-a întors la Neatza de la Antena 1! Cum au reacționat Răzvan Simion și Dani Oțil

Publicat: 09/03/2020 | 12:08

Apariție de senzație la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar în centrul atenției s-a aflat frumoasa Flavia Mihășan. A revenit în emisiune – prin videocall, ce-i drept – cu ocazia unui concurs special care se află la cea de-a cincea ediție și s-a încris în cursa pentru titlul de… ”Cea mai sexy mămică”. 

Flavia Mihășan întrunește toate condițiile pentru a fi o concurentă ”periculoasă” în acest concurs – e mămică, are un zâmbet inconfundabil și o veselie naturală pe care nu i-o poate sechestra nimeni. Totul depinde și de public, firește, numai că Flavia are și alte atuuri prin care poate obține titlul râvnit.

”Vrem să știm ce mămici aducem în platou”, a spus Dani Oțil, ”fiindcă nu mai e ca pe vremuri. Pe vremuri, ca să găsim mămic gravide, trebuia să dăm telefoane la oameni care știu oameni, ne-am folosit inclusiv de clanuri. Era foarte greu…”, a mai spus Dani.

Întrebată ce mai face, Flavia Mihășan a răspuns că i-a fost dor de cei doi prezentatori, iar Dani Oțil a răspuns că și ei trăiesc același sentiment. ”Este cel mai frumos lucru din lume”, a spus Flavia cu referire la bucuria de a avea un copil. ”Acum sunt mai slabă decât eram înainte”, a mai spus ea. Ceea ce l-a mirat pe Dan, dar Flavia a spus că este mai slabă cu 3 kilograme.  Poate că este ”de vină” regimul vegetarian al Flaviei, însă vedeta – râzând – a vorbit chiar și despre un al doilea… bebe. ”Pui poze în casă cu tatăl copilului?, a întrebat Dani Oțil. ”Aveam niște poze cu niște doamne de la un magazin de mobilier. O să pun. Ne-au dat nașii niște poze de la botez”, a mai spus Flavia Mihășan.