Flavia Mihășan numără orele până când va naște: “Nu găsesc cuvintele care să descrie emoția și bucuria cu care îl așteptăm”. S-a pozat cu burtica în toată splendoarea

Publicat: 10/05/2021 | 23:51

E oficial! Flavia Mihășan a început să numere orele până când va naște al doilea băiețel cu logodnicul ei, Marius Moldovan. Viitoarea mămică este copleșită de emoțiile puternice și, totodată, bucuria de a-l cunoaște pe mezinul familiei sale. În această noapte, ea a publicat o imagine în care i se vede burtica de gravidă în toată splendoarea.

Flavia Mihășan numără orele până când va naște

În vârstă de 36 de ani, Flavia Mihășan a anunțat cu puțin înainte de miezul nopții că va deveni mămică în cursul acestei săptămâni. Desigur, fosta asistentă de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” nu a dezvăluit ziua în care va veni pe lume micul ei prinț.

În câteva zile vine bebe… găsesc cuvintele care să descrie emoția și bucuria cu care îl așteptăm.? Încă mă întreb cum au trecut cele 9 luni de sarcină, dar după mă uit la Carol, care în puțin timp împlinește 2 ani, care e băietel în toată regula, deja și simt un alt val de emoție… 2 ani. Când?! #soon #momofBoys #toddler #babyboy (n.r.: #ÎnCurând #MamăDeBăieți #băiețel) @moldovanmariuss”, a scris coregrafa la descrierea imaginii de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Citește și: Însărcinată în 9 luni, Flavia Mihășan a ajuns la medic înainte de Paște: “L-am văzut pe bebe, mă minunez în continuare”. Veștile primite despre micul ei prinț pe care îl poartă în pântece

“Să ai naștere ușoară! Să fiți sănătoși!???”, “Aceeași situație și la mine… o să nasc în iulie când «ză big boy» o sa facă 2 ani… și nu știu când a trecut timpul…❤️”, “Naștere ușoară, ești superbă!!!❤️” sunt trei dintre comentariile strânse de fotografia publicată de vedetă pe contul ei de Instagram.

Cuplul și-a strâns pentru prima dată fiul cel mare în brațe la mijlocul lunii iunie 2019. Fosta asistentă TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019, iar ea a fost cea care a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Flavia Mihășan va împlini 37 de ani pe 5 august.

Vezi și: Flavia Mihășan a dezvăluit cum arată bebelușul care urmează să vină pe lume. Mama sa i-a făcut o surpriză emoționantă

Sursa foto: Facebook, Instagram