Flavia Mihășan, cu un decolteu obraznic pe covorul întins pentru gala revistei ELLE. Fosta asistentă de la Neatza, criticată de o fană care a comparat-o cu Loredana Groza

Publicat: 10/12/2019 | 23:03

Flavia Mihășan a pășit pe covorul întins pentru gala revistei ELLE. Fosta asistentă de la Neatza, criticată de o fană care a comparat-o cu Loredana Groza, care în ultima vreme șochează de la o apariție la alta cu ținutele sale extrem de provocatoare.

Citește și: Flavia Mihășan s-a pozat în bustiera de alăptat. Cum arată abdomenul ei la 5 luni după ce a născut

Flavia Mihășan, cu un decolteu obraznic pe covorul întins pentru gala revistei ELLE

Devenită mămică în urmă cu aproape o jumătate de an, Flavia Mihășan și-a recăpătat foarte repede silueta dinainte de a rămâne însărcinată. În această seară, fosta colegă a lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion a avut o apariție de senzație: outfit-ul ei cu decoteu obraznic a atras toate privirile celor prezenți la petrecere. Iar pe Internet a fost copleșită de numărul mare de complimente.

“Dupa ce devin mame, femeile infloresc! ❤️”, “Esti o femeie foarte frumoasa! Serios, cu par lung foarte frumos, esti ca o printesa! Ai grija de tine, frumusico” sunt două dintre comentariile strânse de postările vedetei, făcute pe contul ei de Instagram în această noapte.

Una dintre tinerele care o urmăresc pe Flavia Mihășan pe cunoscuta platformă de socializare a criticat-o lansând o glumă… ea a comparat-o pe îndrăgita coregrafă cu Loredana Groza, după cum puteți observa în imaginea de mai jos.

Flavia Mihășan a devenit mămică pentru prima dată anul acesta © Instagram
Flavia Mihășan a devenit mămică pentru prima dată anul acesta © Instagram

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au un fiu împreună

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Fosta asistentă TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019, iar ea a fost cea care a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Ei au devenit părinți pentru prima dată la mijlocul lunii iunie 2019.