Flavia Apostol cântărea în 2013 doar 35 de kilograme. Cum arată acum, după ce s-a îngrășat

Publicat: 29/12/2019 | 10:58

În 2013, Flavia Apostol avea 24 de ani și cântărea doar 35 de kilograme… Din fericire, fosta prezentatoare a reușit să învingă diagnosticul delicat: anorexie și, în prezent, ea are o viață normală, iar trupul său nu mai arată atât de firav ca în urmă cu mai bine de șase ani.

Citește și: Flavia Apostol, prezentatoarea anorexică, s-a căsătorit! Imagini de la nunta fabuloasă

Cât de mult s-a schimbat Flavia Apostol după ce a învins anorexia

Zâmbitoare, plină de energie și împlinită! Așa apare Flavia Apostol în cele mai recente fotografii publicate chiar de ea pe contul său oficial de Facebook. De exemplu, seara trecută ea s-a relaxat cu o plimbare la ceas de seară pe străzile din centrul Ploieștiului, care are straie de sărbătoare.

“❤️ #ploiesti #saturday #saturdaynight #beforenewyearseve #2019isalmostover @ Ploiesti – Centru” este mesajul scris de vedetă când a postat trei poze realizate în timpul plimbării.

Flavia Apostol, prin centrul orașului Ploiești © Facebook
Flavia Apostol, prin centrul orașului Ploiești © Facebook

Flavia Apostol, mărturii din timpul războiului cu anorexia

Într-un interviu mai vechi, Flavia Apostol a mărturisit cum a devenit o persoană anorexică, renunțând la produsele pline cu calorii, deși nu a fost niciodată supraponderală. Acum, șase ani de când s-a luptat cu anorexia, vedeta arată mult mai bine, iar fanii au fost surprinși când au văzut-o cum arată în costum de baie.

“Am fost crescută să mănânc carne, lapte, ouă, prăjeli, prăjituri, adică mâncam absolut normal, iar fără să fac niciun efort stagnam la o greutate de 52-53 de kilograme la o înălţime de 1,72. Dacă-mi puneai o prăjitură în faţă o mâncam cu mare plăcere. Nu am fost niciodată nemulţumită de felul în care arătam, deoarece nu am depăşit o anumită greutate. Nu am avut probleme cu îngrăşatul prea mult şi nici vreun complex de acest gen.

Însă, treptat am ales să-mi schimb obiceiurile alimentare cu care am crescut, deoarece am conştientizat cât este de important să mănânci sănătos. Din moment ce realizam emisiuni cu nuriţionişti şi mă documentam foarte mult pe această temă, am conştientizat că este mult mai sănătos să mănânci fructe şi legume. Carnea nu îmi place şi am renunţat la ea. Am zis să nu mă chinui cu ceea ce nu-mi place, ci să merg pe ceea ce-mi este poftă, însă vorbim doar despre alegeri înţelepte.

La sfârşitul lunii aprilie a.c. (n.r.: 2013), pur şi simplu brusc, peste noapte m-am aşezat la masă dimineaţa şi nu am mai putut să mănânc. Îmi era foame, îmi era poftă, însă nu puteam să înght, stăteam foarte mult la masă din dorinţa de a mânca şi totuşi nu reuşeam. Stăteam o oră, dar mâncăm foarte puţin şi încercam să mănânc ceea ce-mi doream, numai că imediat mi se lua pofta. Mâncam foarte puţin şi nu-mi era poftă, masa era un supliciu, un adevărat chin. Când ştiam că se apropie ora mesei îmi venea să o iau la fugă. Am văzut că nu mai pot să mănânc, mă urcam pe cântar şi vedeam că scad sutele de grame, după care am ajuns să pierd kilograme. Şi mi-am dat seama că nu este bine şi m-am speriat. Acest lucru s-a întâmplat foarte rapid, nu mă mai puteam hidrata, nici nu puteam să mănânc, mi-am făcut un calcul al caloriilor şi ajunsesem la 400 de calorii pe zi, dar fără să-mi doresc acest lucru. Efectiv, cantităţile pe care le consumam eu însumau acest număr caloric”, a declarat Flavia Apostol în urmă cu șase ani pentru eva.ro.

Flavia Apostol a vorbit despre războiul purtat cu anorexia într-o carte

În trecut, a fost reporter la Money Channel, iar acum este director al televiziunii online Woman TV. În urmă cu câțiva ani, ea și-a făcut o operație de mărire a sânilor cu implant din silicon, iar un medic estetician i-a modificat buzele și pomeții. Când a ajuns să aibă 38 de kilograme, Flavia Apostol a conștientizat situația critică în care se afla.

“Abia la 38 de kilograme mi-am dat seama că mi-am închis toate ușile. Refuzam orice ajutor. Mă duceam la sală, alergam, chiar dacă eram foarte slabă. Mulți îmi spuneau că sunt urâtă, oribilă, că arăt îngrozitor”, a mai povestit Flavia Apostol la vremea respectivă.