Fiul unei artiste celebre îl vrea pe Gigi Becali președintele României! “Ce ziceți? Ar fi o schimbare bună?”

Publicat: 23/03/2020 | 11:00

Gabriel, fiul Nicoletei Guță, îl apreciază enorm pe Gigi Becali. Tânărul a rămas impresionat de faptul că latifundiarul din Pipera a făcut mai multe donații odată ce a început pandemia de coronavirus și vrea ca milionarul să ajungă, curând, președintele României.

(VEZI ȘI: Cum a încercat Gigi Becali să îi înduplece pe judecători)

Pe contul personal de Facebook, Gabriel a urcat o fotografie cu Gigi Becali, iar lângă ea a scris mesajul: “Viitorul președinte al României. Ce ziceți? Ar fi o schimbare bună?”.

Gabriel a apreciat postarea și și-a îndemnat prietenii din listă să-i urmeze exemplul. Următoarele alegeri pentru postul de președinte al României sunt programate în 2024. În prezent, numărul 1 în stat este Klaus Iohannis.

(NU RATA: Gigi Becali a dat în judecată Guvernul! Motivul…)

Gigi Becali a donat camere video, mobilier, produse de curățenie…

În urmă cu o săptămână, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” a luat legătura cu Gigi Becali, iar conducerea i-a solicitat multimilionarului ajutorul. Aflată în criză de echipamente, unitatea medicală a apelat la patronului FCSB-ului și i-a solicitat o donație, una considerabilă. Fără să stea pe gânduri, omul de afaceri și-a mobilizat persoanele de încredere de la palat, care au plecat, de urgență, cu Ionuț Luțu în frunte, la cumpărături.

Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, ne-a declarat Gigi Becali.