Fiul nelegitim al lui Vali Vijelie s-ar putea întoarce în închisoare! A fost găsit de Poliție în timp ce…

Publicat: 08/03/2020 | 23:49

La trei ani după ce a fost eliberat condiționat, fiul nelegitim al manelistului Vali Vijelie riscă să se întoarcă după gratii. Florin Cristian Florea a fost prins, din nou, pe picior greșit de oamenii legii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (VEZI ȘI: SINGURELE IMAGINI DE LA SCANDALUL DIN PARC DINTRE MAMA & SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU)

Vali Vijelie nu l-a recunoscut legal pe Florin Cristian Florea ca fiind copilul lui însă, de-a lungul timpului, a avut grijă să-l ajute cu bani. Totuşi, el nu a vorbit niciodată despre fiul său, rezultat dintr-o relaţie anterioară căsătoriei cu actuala lui soţie.

Eliberat condiționat, cu trei ani înainte de termen!

În 2017, Florin Cristian Florea, fiul nelegitim al manelistului Vali Vijelie, a fost eliberat condiționat, cu trei ani înainte sa-și ispășească toată pedeapsa. Tânărul fusese încarcerat în anul 2014 pentru furt calificat și și-a ispășit pedeapsa la Penitenciarul Găești. Florin Cristian Florea a fost condamnat pentru că a furat un automobil de lux din parcarea unui restaurant, în 2010, s-a plimbat cu el toată noaptea prin Sectorul 6, până l-a avariat. Când a fost găsit de oamenii legii, acesta prezenta o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool în aerul respirat, iar, după ce a fost legitimat, s-a constatat că nici nu deținea un permis de conducere.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de cea mai recentă pățanie a fiului nelegitim al manelistului. (NU RATA: ANA MANECHINA A PRIMIT CHEILE UNUI RANGE ROVER DE LA…

Potrivit unor surse D.A.S, recent, Florin Cristian Florea a fost din nou prins pe picior greșit de oamenii legii. La trei ani de la eliberarea condiționată, Florin Cristian Florea ar fi cercetat pentru conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dacă va fi găsit vinovat pentru faptele menționate, tânărul riscă să se întoarcă în spatele gratiilor. Iar pe lângă pedeapsa actuală i s-ar putea adăuga și cei trei ani pe care-i mai avea de executat atunci când a fost eliberat. (VEZI AICI: NORA LUI LEO DE LA STREHAIA A FOST POZATĂ GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR NOI…)

Fiul nelegitim al lui Vali Vijelie s-ar putea întoarce în închisoare!

Vali Vijelie, familie unită

Vali Vijelie, pe numele real Valentin Rusu, se poate mândri cu o familie unită şi o căsnicie care a rezistat de-a lungul anilor, în ciuda programului încărcat şi nocturn al artistului. Artistul se iubeşte de ani buni cu soţia lui, şi, deşi căsnicia lor a fost încercată de multe ori, cei doi au rămas împreună.  Carmen a devenit cunoscută publicului larg mai ales în urmă cu câţiva ani, atunci când familia manelistului făcea parte dintr-un reality show, iar telespectatorii puteau privi pe micul ecran cum decurg zilele în familia lor. (CITEȘTE AICI: BOZO ȘI-A LĂSAT IUBITA FĂRĂ RĂSUFLARE, ÎN PARCARE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)