Acasă » Exclusiv » Fiul miliardarului clujean și-a făcut fenta în Capitală cu Rolls-ul seniorului. A dat o tură cu un prieten și s-au filmat în timp ce…

Fiul miliardarului clujean și-a făcut fenta în Capitală cu Rolls-ul seniorului. A dat o tură cu un prieten și s-au filmat în timp ce…

De: Cristian L. 24/05/2020 | 23:25

I s-a spus, de-a lungul timpului, ”Prințișorul imobiliarelor din Cluj” sau chiar ”Stăpânul șmecherilor”, însă Bogdan Căpușan – singurul român care şi-a comandat un Aston Martin Valkyrie în valoare de trei milioane de euro – a trecut, zâmbitor, mai departe. Pasionat de mașinile de lux care ascund herghelii de cai-putere sub capotă și ajung la prețuri astronomice, Bogdan Căpușan și-a făcut fenta cu Rolls-ul… seniorului prin Capitală, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România vă prezintă imagini în exclusivitate.

Bogdan Căpuşan este fiul unui miliardar clujean, Chimu Căpuşan, cel care a ridicat mai multe ansambluri rezidenţiale în oraş și a făcut avere. Apropiații săi spun că Bogdan are o pasiune ”nebună, nebună” pentru mașinile ”fițoase”, păstrând la colecție, în garaj, exemplare respectabile precum Mercedes Brabus G-Class, Rolls Royce Ghost sau Rolls Royce Dawn. Acum câțiva ani, fiul miliardarului clujean și-a adăugat la colecție și un super-rapid Ferrari, un F12 Berlinetta folosit mai mult pe circuitele de curse, nu pe bulevarde. Dar atunci când este vorba despre pasiune și, mai ales, despre un buget impresionant, starea drumurilor nu mai contează. (VEZI ȘI: SUPER-FILMĂRI CU SINGURUL ROMÂN CARE ȘI-A COMANDAT UN ASTON MARTIN VALKYRIE DE 3 MILIOANE €. FIUL MILIONARULUI S-A ANTURAT ÎN CLUB CU O DOMNIȘOARĂ PRIETENOASĂ!)

Bogdan Căpușan a scos Rolls-ul la plimbare prin București

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Bogdan Căpușan în București, în compania unui prieten, ”dându-se” cu Rolls-ul tatălui său pe bulevard, iar limuzina a făcut senzație.

”Learn to be happy with what you have while you pursue all that you want ??”, acesta pare a fi motto-ul ”Prințișorului imobiliarelor din Cluj”, expus chiar pe pagina sa de Instagram – Învață să fii fericit cu ceea ce ai în timp ce urmărești tot ceea ce îți dorești”, iar o astfel de atitudine este susținută, în realitate, de tot ceea ce Bogdan Căpușan face în fiecare zi. De fapt, și în mediul online își expune pasiunea pentru bolizii de lux, apărând la volanul unor ”bijuterii” pe patru roți care au făcut și fac istorie la capitolul ”auto”. (NU RATA: DOI MILIARDARI DIN CLUJ ŞI-AU FĂCUT ”FENTA” CA MAGNAŢII RUŞI LA SAINT TROPEZ!)

Bogdan Căpușan a scos Rolls-ul seniorului la plimbare

De data aceasta, Bogdan s-a plimbat pe bulevardele Capitalei la volanul mașinii seniorului miliardar, iar o astfel de apariție de-a dreptul impresionantă a atras privirile tuturor celor care au fost pe fază și au admirat liniile inconfundabile marca ”Rolls Royce”. Și, pentru ca „excursia” să rămână în amintire, juniorul miliardarului și amicul său au filmat tot drumul cu o cameră performantă.

Luna trecută, tot pe pagina sa de Instagram, Bogdan Căpușan le adresa internauților care îi urmăresc postările – foarte mulți, de altfel – și o întrebare retorică având ca subiect o altă mașină de fițe: ”De ce mi-am cumpărat Range Rover după ce m-am jurat pe toți sfinții ca nu mai cumpăr niciodată?” Cu siguranță că o astfel de concluzie a contribuit decisiv la ”fenta” cu Rolls-ul, iar Bogdan s-a simțit reconfortat în proporție de 100% la volanul impresionantului automobil pe care îl apreciază, cu siguranță, la justa valoare. (CITEȘTE ȘI: SEXY-ISPITA CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE UN MILIONAR DIN GERMANIA. „A ZIS CĂ IA INELUL ȘI…”)

Bulevardele din București, neîncăpătoare pentru limuzina impresionantă condusă de ”Prințișorul imobiliarelor din Cluj”

”Prințișorul” și filozofia sa de viață: ”Rămâi real!”

Bogdan Căpușan nu refuză petrecerile, stropite cu șampanie de lux ARMAND DE BRIGNAC, cei care îl cunosc confirmând faptul că știe să se distreze la superlativ, însă este familist și are o filozofie de viață pe care mulți dintre cei care îl văd exclusiv la volanul bolizilor de lux o pot considera suprinzătoare și, poate, exagerată.

”The more real you are, the smaller your circle will be. The faker you are, the bigger your circle will be. Stay real”, le transmite Bogdan Căpușan tuturor celor care îl urmăresc.  ”Cu cât ești mai real, cu atât va fi mai mic cercul tău. Cu cât ești mai fals, cu atât va fi mai mare cercul tău. Rămâi real!” Firește, realitatea implică, evident, să îmbini utilul cu plăcutul, iar o tură cu Rolls-ul prin Capitală nu poate fi decât încă o experiență suplimentară contabilizată, chiar dacă unii ar putea să o eticheteze și drept ”aroganță”, încă una dintr-un lung șir atribuit fiului miliardarului din Cluj. (CITEȘTE ȘI: SEXY-ISPITA CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE UN MILIONAR DIN GERMANIA. „A ZIS CĂ IA INELUL ȘI…”)

O ”fentă” prin Capitală, cu Rolls-ul, alături de un prieten

Și-a comandat maşină de trei milioane de euro!

Informația potrivit căreia un român şi-a cumpărat unul dintre cele 150 de automobile Aston Martin Valkyrie, create de compania de lux pentru un număr restrâns de clienţi – cu foarte mulţi bani în portofel – a luat pe toată lumea prin surprindere la vremea respectivă. Și asta cu atîât mai mult cu cât cele 150 de exemplare prezentau o serie de modificări speciale pentru fiecare proprietar în parte. (NU RATA: MULTIMILIONARUL ȘI-A PARCAT BENTLEY-UL DE 380.000 € PE…)

Viitorilor posesori ai maşinii li s-a făcut o scanare 3D tocmai pentru a le fi creat interiorul perfect. Dar nimic nu este imposibil atunci când îți permiți să scoți din buzunar trei milioane de euro!

Bogdan Căpuşan a fost unul dintre cei 150 de ”fericiți” care s-au așezat la volanul bijuteriei Aston Martin Valkyrie. Iniţial, totul se rezuma la un zvon, dar Căpuşan Jr. a ţinut să lămurească situaţia chiar pe contul său de Instagram: „Am o relaţie foarte bună cu cei de la Aston Martin şi da, voi fi proprietarul unui Aston Martin Valkyrie, contrar spuselor unor invidioşi!”, a declarat el. ”Prințișorul” mai deține în garaj, printre altele, şi un Mercedes Brabus G-Class de 520.000 de euro, un Rolls Royce Ghost de 250.000 de euro, dar şi un Rolls Royce Dawn care a costat 240.000 de euro. (VEZI ȘI AICI: FIICA UNUI CELEBRU MILIONAR DIN ROMÂNIA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT TERIBIL!)

Bogdan Căpușan și răspunsul la o întrebare-capcană

Din moment ce toți cei care îl urmăresc pe ”Prințișorul imobiliarelor din Cluj” au ajuns la concluzia că acesta este lipit ca timbrul de scrisoare de mașinile de lux, au apărut, firește, și multe întrebări la care Bogdan Căpușan a răspuns sau, uneori, a preferat să… ridice din umeri.

Una dintre acestea a fost încadrată în prima categorie: ”Dacă ai avea un buget nelimitat ce mașină ți-ai lua?”, a întrebat un internaut curios. Iar Bogdan Căpușan – trecând peste ”capcana” cu bugetul… nelimitat – a răspuns ironic: ”O mașină de tuns, că s-au închis frizeriile?!” (CITEȘTE ȘI: A DEVENIT MILIONAR ÎN EURO DUPĂ CE A CÂȘTIGAT UN PREMIU FABULOS LA LOTO. IATĂ CE FACE ACUM ȘI CÂT PRIMEȘTE PE ORĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...