Fiul „Mamei telenovelelor” și actrița Ioana Blaj au înlocuit nunta cu o petrecere în ploaie la mare și…

Publicat: 21/06/2020 | 19:02

Pandemia a oprit marile party-uri și filmările, dar nu și iubirea în familia serialului „Sacrificiul”. Ducu Ion, fiul „Mamei telenovelelor”, și actrița Ioana Blaj au înlocuit nunta cu o mică petrecere în ploaie la mare, iar CANCAN.RO a obținut toate detaliile.

Diana Dumitrescu – fosta soție a lui Ducu Ion – a ieșit de multă vreme din viața carismaticului băiat al „Mamei telenovelelor”, Ruxandra Ion.  De câțiva ani, Ducu și-a întâlnit adevărata jumătate: pe talentata actriță Ioana Blaj, cu care are doi copii și care este comparată de mulți ca frumusețe cu Milla Jovovich. (CITEȘTE AICI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SERIALUL „SACRIFICIUL”, DE LA ANTENA 1. SCENARIUL AR FI SCRIS PENTRU 15 EPISOADE, DAR…)

Dacă unele cupluri s-au despărțit după încheierea stării de urgență, din cauza stresului din pandemie, iată că la altele, dimpotrivă, dragostea s-a făcut și mai puternică.

Fericiți cu o mică petrecere în ploaie în loc de nuntă

Acesta este și cazul celor doi tineri frumoși și celebri: băiatul Ruxandrei Ion – cunoscut de toată România pentru rolul lui principal de pe vremuri din serialul Abracadabra de la PRO TV, și una dintre cele mai talentate actrițe din generația tânără, frumoasa Ioana Blaj, care are un rol principal în serialul „Sacrificiul”.

Ioana și Ducu, un cuplu fericit
Ioana și Ducu, un cuplu fericit

Cei doi trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste ținută oarecum la secret. Cu toate acestea, se zvonea încă din 2019 că plănuiesc o mare nuntă în 2020. Dar, cum pandemia 2020 a dat peste cap orice plan, iată că marea nuntă cu peste 300 de persoane, majoritatea vedete, care se dorea a fi evenimentul anului, potrivit unor surse din apropierea cuplului, nu s-a mai putut face.

Și asta din cauza faptului că, la eveniment, fuseseră deja invitate toate persoanele. Așadar, ar fi fost o impolitețe din partea celor doi îndrăgostiți să facă o ceremonie mică, cu doar câțiva invitați. (VEZI ȘI: Unde se filmează, de fapt, serialul Sacrificiul de la Antena 1)

Așadar, surse din anturajul familiei ne-au povestit că Ducu și Ioana, sfătuiți și de Ruxandra Ion, au decis, atât ca să nu se supere nimeni, cât și pentru a păstra rezervările la biserică și restaurant, ca nunta să se amâne pentru un moment mai fericit și prielnic, când se va da drumul la evenimente mai mari.

Cât despre cei doi îndrăgostiți, ei nu s-ar fi supărat deloc pentru acest „mic” inconvenient. Așa că s-au dus să petreacă împreună cu doar câțiva prieteni buni la mare. În ciuda faptului că până și vremea le-a fost potrivnică, oferindu-le numai zile ploioase la malul Mării Negre, Ioana a fost cea mai fericită femeie, căci era alături de iubirea vieții ei.

„Trebuia să fie ziua nunții noastre…”

Mesajul ei de pe Instagram pentru Ducu a fost unul superb, cât și o lecție de bun simț și modestie pentru toată lumea, așa că îl vom posta mai jos:

„Astăzi trebuia să fie ziua nunții noastre. Din cauza pandemiei, am amânat-o, însă ne-am luat câțiva prieteni și ieri am plecat la mare să sărbătorim pe plajă. Am avut o zi absolut minunată și fericirea nu ține cont de pandemie, de condiții meteo nefavorabile… Fericirea noastră e darul cel mai de preț pe care l-am primit amândoi, de când ne-am cunoscut. Iubitule, la cât mai multe zile pline de soare, de zâmbete, de copii în jurul nostru. Te iubesc!”

Ioana și Ducu, la mare
Ioana și Ducu, la mare

Ioana Blaj este cunoscută mai ales pentru reclamele pentru o anumită companie de telefonie în care juca alături de fostul ei iubit, alt actor celebru, Paul Ipate, care acum este căsătorit cu Jojo. (NU RATA: DIANA DUMITRESCU SI SOTUL EI SI-AU CUMPARAT DEJA CADOURILE PENTRU CRACIUN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)