Fiul lui Victor Pițurcă și Cristina Ich se distrează de minune în Vinerea Mare! În ce ipostază și-a filmat Alex iubita în casă

Publicat: 17/04/2020 | 20:54

Alex Pițurcă și Cristina Ich se distrează pe cinste în Vinerea Mare. Cei doi tineri părinți au încins atmosfera în propria locuință. Fiul lui Victor Pițurcă a filmat-o pe Regina Instagramului în timp ce îi presta la ”comandă” un număr ispititor de…dans.

Cristina Ich este cunoscută ca fiind o tânără și neliniștită. Zburdalnica mămică își bucură de fiecare dată fanii pe rețelele de socializare cu gesturi și acțiuni amuzante. Stilul ei caracteristic este îndrăgit de mii de români și, fără dar și poate, Regina Instagramului și-a cucerit tatăl copilului prin aceleași ”mijloace” jucăușe.

CITEȘTE ȘI: Randi vine în sprijinul creștinilor de sărbători! Cântărețul vrea să ajute la împărțirea Luminii Sfinte: ”Mi-a venit o idee genială”

În cea mai sacră zi, cea a Răstignirii Mântuitorului, Cristina Ich i-a bucurat privirile soțului cu un dans senzual și provocator. Alex a filmat-o amuzat pe iubita lui, în timp ce striga ”Hai, Cris…”.