Fiul lui Sever Mureșan, arestat pentru 30 de zile, după ce a condus drogat, fără permis, și a lovit 12 mașini

Publicat: 21/04/2021 | 09:17

Fiul fostului tenismen Sever Mureșan a ajuns în arrest pentru 30 de zile după ce a concud fără permis, drogat, și alovit 12 mașini. Totul, într-o parcare din Brașov.

Incidentul a avut loc pe 14 aprilie. Adrien Stephan Mureșan ar fi fost și băut, dar și sub influența drogurilor.

„La data de 19 aprilie, bărbatul în vârstă de 31 ani, din municipiul Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 ore de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier. (…) Ulterior, la data de 20 aprilie, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Braşov, prin intermediul unui comunicat.

Băiatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale vehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, au precizat, în 15 aprilie, reprezentanţii IPJ Braşov.

Accident produs intenționat?

Martorii spun că acesta a intrat pe rând în toate cele 12 mașini pentru că era supărat pe iubita lui cu care se certase.

Cu greu au reușit câțiva oameni aflați la fața locului să îl scoată din mașină. Însă Ștefan Mureșan era atât de beat încât nu se putea ține pe picioare. Circul a continuat și în ambulanță, unde a rupt un guler cervical și a încercat să distrugă aparatura medicală.

La verificări, polițiștii au constatat că șoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Ștefan Mureșan a fost transportat la un Spital de Psihiatrie, iar oamenii legii i-au deschis dosar penal.