Fiul lui Nuțu Cămătaru o arde pe barosăneală! Dani și-a cumpărat o mașină cum rar îți e dat să vezi în România

Publicat: 02/03/2020 | 11:49

Dacă pentru unii traiul reprezintă o adevărată provocare căreia trebuie să-i facă față zi de zi, pentru alții este un real motiv de bucurie! După ce a anunțat că își vinde bolidul de lux pe un preț frumușel, Dani Balint, un împătimit al luxului și al lucrurilor frumoase le-a arătat tuturor noua sa achiziție. 

Dani Balint, fiul lui Nuțu Cămătaru este rege pe șosele! Acesta și-a achiziționat un vehicul nu pe 4, ci pe 3 roți, cu ajutorul căruia face senzație pe străzi! Mare iubitor de viteză și opulență, Dani nu a ezitat să le arate tuturor mașina pe care o va conduce cu mândrie și cu ajutorul căreia cu siguranță va reuși să atragă atenția domnișoarelor, căci așa ceva mai rar vezi în România!

Fiul lui Nuțu Cămătaru a scos recent la vânzare un alt bolid de luxpe care vrea să-l predea mai departe pe suma de 49.990 euro. Bijuteria pe 4 roți are la bord 37.500 de kilometri și arată ireproșabil, având scaune de piele și televizor incluse.  ”Masina se afla in stare ireprosabila tehnic si estetic. Este ca si o masina noua, se accepta orice test. Accept si unele variante auto” spunea Dani Balint, în descrierea bolidului pe care îl are la vânzare.

Nu știm încă dacă oamenii au făcut coadă pentru a cumpăra mașina fiului lui Nuțu Cămătaru sau acesta a beneficiat de fonduri suficiente pentru a-și cumpăra un alt bolid, un model extrem de rar, cum numai în filme poți vedea și pe care și-l permit doar oamenii cu bani.