Fiul lui Marcel Toader, distrus după moartea tatălui său! Cum arată mormântul fostului sportiv

Publicat: 09/01/2020 | 13:33

Maximilian Toader este fiul lui Marcel Toader, are 22 de ani și încearcă să își clădească un drum în viață chiar dacă tatăl său nu mai este lângă el. Deși are o vârstă fragedă și a suferit o pierdere uriașă mult prea devreme, nu s-a lăsat complet demoralizat. A treminat facultate și își dorește să își construiască o carieră. (CITEȘTE ȘI: VEDETA A CEDAT NERVOS! JURAȚII DE LA ”BRAVO, AI STIL!” AU AMUȚIT! CRIZE DE ISTERIE, HAINE ARUNCATE ȘI…)

Într-un interviu acordat pentru publicația Click! tânărul vorbește despre cum i s-a schimbat viața și despre cât îi este de greu să treacă peste momentul dureros. Marcel Toader s-a stins din viață pe 3 august, iar Maximilian se pregătește să îi facă parastasul de șase luni.  Din păcate a învățat tot ce trebuie făcut, iar pe lângă asta are grijă de mormântul tatălui său, pe care îl vizitează destul de des. (VEZI ȘI: MAXIMILIAN, FIUL LUI MARCEL TOADER, A FĂCUT ANUNȚUL ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP. CE SPUNE DESPRE TATĂL LUI)

„Pe data de 3 februarie vom face pomana. Deja am început să le învăț, eu habar nu aveam de asemenea pregătiri, dar uite că am învățat. Am grijă de mormânt, i-am făcut o cruce de marmură și am pus o poză cu el.”, a declarat băiatul

Maximilian Toader a terminat facultatea și încearcă acum să își dezvolte o carieră în organizare de evenimente. El a organizat chiar și primul lui eveniment, care a ieșit foarte bine. Această direcție, Max a fost nevoit să o alegă după ce a trebuit să renuțe la prima lui opțiune, rugby-ul, din cauza unui accident grav.

 „În 2013 am avut o accidentare gravă și mi-am rupt piciorul. Am suferit o operație și a trebuit să îmi reconstruiască toate ligamentele de la genunchi. Deși am făcut multă recuperare, din păcate, după acel moment urât, performanțele nu au mai fost aceleași. Am mai stat 8 luni pe teren, însă jucam la o capacitate redusă și mi-am dat seama că, din păcate, nu voi mai putea fi niciodată ca înainte. Am decis să renunț și a fost cel mai greu moment din viața mea. Înainte de accident, primisem o bursă și trebuia să plec în Franța la o echipă de renume. Probabil a fost ghinion, sau destinul!”, a povestit Maximilian pentru Click!

Primele sărbători fără tatăl său: „Am plâns”

Deși încearcă să treacă peste cele întâmplate și să nu se gândească prea mult la asta, fiul lui Marcel Toader nu a putut să nu îi simtă lipsa tatălui său în preajma sărbătorilor. A fost primul an în care nu au putut să fie împreună, iar acest lucru a fost greu de trăit.

„De data aceasta au fost altfel. Am făcut Crăciunul cu familia din partea mamei, apoi am fost la Constanța, la mormântul tatei, și apoi am stat cu bunica. M-am bucurat că este mai bine, și-a mai revenit și a încercat să accepte că tata nu mai este. Am mâncat împreună, a pregătit cele mai gustoase mâncăruri și am încercat să rememorăm clipe. Bunica și-a dorit poze cu tata, iar eu i-am adus tot ce am găsit pe la București. A fost emoționant, am plâns… A trecut atât de repede timpul!”, a declarat Max