Fiul lui Gheorghe Dincă, urmărit penal de procurori după ce a lovit mai mulți jurnaliștii

Publicat: 20/12/2019 | 16:43

Fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel, este urmărit penal pentru lovire și alte violențe, anunță procurorii, acesta fiind acuzat că a bătut doi jurnaliști, unul dintre aceștia având nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale. Ambii jurnaliști au fost loviți la cap.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti anunță că fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel Dincă, este urmărit penal pentru lovire și alte violențe.

Acesta ar fi lovit doi jurnaliști atunci când încercau să îi ia un interviu la ieșirea de la audierile de la CNA.

„La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2—3 zile de îngrijiri medicale”, se arată înr-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Fiul lui Dincă a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.