Fiul lui Florin Salam și iubita însărcinată, în pericol! Cei doi au ajuns în Germania, în plin focar de coronavirus

Publicat: 13/03/2020 | 18:32

Dacă unii fug cât îi țin picioarele din calea coronavirusului și se izolează în casă, alții îl…caută! Dani Salam, fiul lui Florin Salam și iubita acestuia însărcinată au ajuns în Germania, în plin focar de Covid-19!

În Germania, epidemia de coronavirus este departe de a ajunge la final, mai ales dacă ținem cont de faptul că de la o zi la alta apar tot mai multe cazuri de infectare cu Covid-19. Chiar și așa, acest lucru nu reușește să-i sperie pe cei mai curajoși oameni, care nu stau pe gânduri, își fac bagajele și ajung direct în țara care este în plin focar.

Este vorba despre fiul lui Florin Salam, Dani, care și-a luat iubita și a plecat în Germania. Mai mult, pe contul lui de Facebook, Dani Salam a postat mândru o fotografie cu el și iubita însărcinată, făcută în aeroportul din Frankfurt.

Fericiți și zâmbitori, cel mai probabil cei doi tineri nu au idee la ce risc se expun și au plecat ori în vacanță, la distracție, ori după Florin Salam, care încă mai susține concerte în Germania, deși este în plin focar de coronavirus. La fotografie, Dani Salam a adunat numeroase like-uri, dar și comentarii din partea internauților care îl sfătuiesc să fie atent și să ia în calcul și carantina, la revenirea în România.

În Germania s-a ajuns deja la 2.750 de persoane testate pozitiv cu coronavirus, iar Angela Merkel a făcut un anunț îngrijorător: 60-70 la sută din populația țării va fi infectată cu Covid-19.