Fiul lui Caiac, temutul interlop împușcat în Craiova, mesaj amenințător pentru dușmani: ”Vă jur că vă contopesc pe toți și mă duc lângă tata!”

Publicat: 31/01/2020 | 15:37

Interlopul Mihai Pârvu, cunoscut în Craiova drept ”Caiac”, a fost împușcat – în luna august a anului 2008 – de Cătălin Mavrichie, în urma unei partide de poker. La înmormântarea lui ”Caiac” au participat peste 2000 de oameni, veniți din toată țara.

Mihai Pârvu a fost înmormântat în cimitirul craiovean Sineasca. Interlopul era căsătorit cu Liliana, iar cei doi aveau un băiat, Alexandru. În urmă cu doar câteva zile, Alexandru a postat în mediul online un mesaj care poate fi interpretat drept o reacție la amenințări pe care numai el și familia le cunoaște. Reiese din respectivul mesaj că familia sa este ”speriată” de personaje ale căror nume nu sunt făcute publice, iar Alexandru nu s-a ferit să amenințe că va lua măsuri dure împotriva respectivilor.

”Aviz amatorilor: ‘Nu-mi speriați familia … Dacă-mi speriați familia, vă jur pe sufletul meu că vă contopesc pe toți și mă duc liniștit lângă tata. Daca ai ceva cu mine, contactează-mă pe mine, răspund la orice interval!”, a scris fiul lui ”Caiac”, Alexandru.

”Caiac”

La înmormântarea lui ”Caiac” au venit, printre alții, Florin Salam și Adrian Minune

Trupul neînsuflețit al interlopului ”Caiac” a fost depus, în 2008, la Biserica Sfântul Mina, după care a fost înmormântat la Cimitirul Sineasca. Din mulțime nu au lipsit cunoscuții cântăreți de manele Florin Salam, Ștefan de la Barbulesti sau Adrian Minune, toți prieteni de petreceri de-ai lui ”Caiac”. Nu au lipsit nici fostul antrenor de box al acestuia, Traian Pană și nici Rudel Obreja.

„Cel care l-a ucis pe Caiac nu a făcut decât să îl transforme în legendă. A fost un om deosebit și un caracter mare pentru boxul din Romania”, a declarat, la momentul respectiv, Traian Pană. Surse apropiate din anturajul familiei au declarat că printre cei prezenți la înmormântare s-au aflat și capi ai lumii interlope cu care craioveanul făcea afaceri de ani buni.