Fiul lui Brigitte Pastramă, dezvăluiri uluitoare: ”Aveam momente când cerșeam un leu”

Publicat: 30/06/2020 | 13:05

Fiul lui Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri uluitoare. Robert a vorbit despre perioada în care a fost nevoit să cerșească pentru a-și cumpăra ceva de mâncare.

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei ia amploare! Robert continuă să facă dezvăluiri uluitoare. Adolescentul a mărturisit că a trecut printr-o perioadă grea, când a fost nevoit să cerșească pentru a-și lua ceva de mâncare.

Zilele trecute, Robert a sunat-o pe mama lui să-i ceară ajutorul, însă, Brigitte nu i-ar fi răspuns. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu vrea să mai audă de fiul ei, după situația în care a fost pusă. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A ÎNCĂLCAT CARANTINA CA SĂ ÎI ȚINĂ DE URÂT LUI ALEX BODI ÎN CAMERA DE HOTEL. CUM S-A DAT DE GOL FOSTA PREZENTATOARE TV)

”Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine.

Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele. Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire.

Mă trezeam cu bodyguarzi, persoane cunoscute ori oameni care erau în aceeași situație. Când mă întâlneam cu oameni cunoscuți le spuneam că am adormit așa fără să vreau, a dezvăluit Robert la XNS.

Robert Sfăt, acuzații dure și la adresa lui Ilie Năstase

Robert i-a adus acuzații grave lui Ilie Năstase. Tânărul a vorbit despre actele de violență la care ar fi fost supus când locuia cu fostul tenismen.

”Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. În alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici”, a spus Robert la Xtra Night Show.

Ilie Năstase nu a vrut să comenteze declarațiile făcute de Robert și a mărturisit că nu îl interesează viața fostului fiu vitreg. (VEZI ȘI: VEDETA DE LA KANAL D L-A “SUFOCAT” CU SĂRUTĂRI PE MILIONARUL DIN CLUJ ȘI…)

”Am nevastă, am copii, nu mă interesează de acest băiat. Eu vreau să îi transmit să își vadă de treaba lui, să fie sănătos, să se ducă unde vrea el. Nu mă interesează ce face el în viață!”, a spus Ilie Năstase la Antena Stars.