Fiul lui Brigitte Pastramă, acuzații dure la adresa lui Ilie Năstase. Cum a reacționat fostul tenismen

Publicat: 26/06/2020 | 18:55

Fiul lui Brigitte Pastramă i-a adus acuzații grave lui Ilie Năstase. Robert a vorbit despre actele de violență de pe vremea în care locuia cu mama lui și fostul mare tensimen.

Brigitte i-a interzis fiului ei să mai vină în casa în care stă cu fiica sa și soțul. Vedeta susține că Robert, împreună cu câțiva amici i-ar fi vandalizat casa și i-ar fi furat una dintre mașini.

Robert, însă, se apără și mărturisește că lucrurile pe care le afirmă mama lui nu sunt adevărate. Tânărul susține că cearta a început de la faptul că a invitat niște prieteni acasă și a dat muzica mai tare decât de obicei.

Acum, însă, scandalul ia amploare! Robert i-a adus acuzații grave lui Ilie Năstase. Tânărul a vorbit despre actele de violență la care ar fi fost supus când locuia cu fostul tenismen. (CITEȘTE ȘI: ABUZURILE FOSTULUI EPISCOP DE HUȘI, ȚINUTE LA SECRET PENTRU A NU ÎNCĂLCA TAINA SPOVEDANIEI. „DIN CAUZA STRESULUI, ELEVUL A SPART UȘA DE LA CĂMIN CU PICIORUL ȘI…”)

”Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. În alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici”, a spus Robert la Xtra Night Show.

Ilie Năstase nu a vrut să comenteze declarațiile făcute de Robert și a mărturisit că nu îl interesează viața fostului fiu vitreg.

”Am nevastă, am copii, nu mă interesează de acest băiat. Eu vreau să îi transmit să își vadă de treaba lui, să fie sănătos, să se ducă unde vrea el. Nu mă interesează ce face el în viață!”, a spus Ilie Năstase la Antena Stars.

Robert Sfăt s-ar fi înțeles bine cu Ilie Năstase

Suspect este însă faptul că, în urmă cu doar câteva zile, Robert a mărturisit că relația lui cu Ilie Năstase era foarte bună. Tânărul ar fi continuat să locuiască în casa celebrului tenismen, chiar și după ce acesta a divorțat de mama lui. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ALEX BODI E OBLIGAT SĂ STEA ÎN CARANTINĂ INSTITUŢIONALIZATĂ. BIANCA DRĂGUŞANU VA TURBA DE FURIE)

”De la 13-14 ani am stat în casa lui Ilie Năstase. Am mai locuit în casa lui vreo 6-7 luni, după ce aceștia au divorțat. Eram mai aproape de școală, mă înțelegeam și mai bine cu el decât cu ea”, a mai spus tânărul.