Fiul lui Brigitte, luat cu Salvarea! Ambulanța a făcut ”slalom” în trafic între spitale. Filmări în exclusivitate

Publicat: 26/02/2020 | 23:31

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmări de-a dreptul uluitoare. Actuala doamnă Pastramă are probleme cu ”juniorul”. Fiul lui Brigitte a fost luat cu Salvarea, care a făcut ”slalom” în trafic între spitale. (CITEȘTE ȘI: CUSCRA MULTIMILIONARĂ A LUI HREBENCIUC A DIVORȚAT DE ”NABABUL DE LA CFR” ȘI…) 

Brigitte a trecut prin momente dramatice. Și asta pentru că fiul ei, Robert, se pare că s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a avut nevoie de intervenția urgentă a unui echipaj de specialitate. (NU RATA: BRIGITTE & PASTRAMĂ AU PROPRIUL RESTAURANT, DAR ”FINANȚEAZĂ” CONCURENȚA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe actuala doamnă Pastramă în fața Spitalului Floreasca din București, acolo unde ”juniorul” vedetei a fost dus de urgență de un echipaj de la Salvare. Din câte se pare, după ce a fost examinat de specialiști, fiul lui Brigitte a fost redirecționat către o altă unitate medicală din București. Așa că, imediat după ce puștiul a fost urcat în ambulanță, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, s-au urcat în mașina de teren a vedetei și au pornit în spatele salvării, care a făcut ”slalom” în trafic.

Fiul lui Brigitte, luat cu Salvarea!

Florin Pastramă a condus ca la raliu

Ca un soț iubitor și săritor la nevoie, Florin Pastramă a călcat serios pedala de accelerație și a gonit în spatele ambulanței. Cu avariile puse, Florin Pastramă a condus ca un veritabil pilot de raliuri. Fără să țină cont de eventuale repercusiuni din partea Poliției Rutiere, soțul lui Brigitte n-a ezitat să circule pe linia de tramvai, ca să nu piardă din vedere salvarea în care se afla fiul soției sale. (VEZI ȘI: BRIGITTE SE AUTODENUNȚĂ ÎN LEGĂTURĂ CU EX-UL)

Florin Pastramă a condus asemenea unui pilot profesionist în spatele ambulanței în care se afla ”juniorul” lui Brigitte

Într-un final, după ”slalomul” din trafic, salvarea în care se afla ”juniorul” lui Brigitte a ajuns la Spitalul Obregia din Capitală. Imediat ce Florin Pastramă a parcat mașina în curtea unității medicale, Brigitte s-a îndreptat glonț către fiul ei, Robert. Cu toate că ”juniorul”  părea să fie într-o stare destul de bună, acesta prezenta o vânătaie serioasă la un ochi.

După câteva discuții cu echipajul de la ambulanță, Brigitte, Florin și ”juniorul” s-au așezat în zona unei bănci de la intrarea în spital, unde au discutat preț de câteva minute, iar puștiul a tras chiar o țigară. După toate aparențele, starea lui n-ar fi fost chiar atât de gravă încât echipajul de la ambulanță să traverseze Bucureștiul cu semnalele luminoase pornite. (NU RATA: AVEM ÎN PREMIERĂ ÎNREGISTRĂRILE CU BRIGITTE & FOSTUL LOGODNIC ÎN TIMP CE NEGOCIAU TERMENII „DIVORȚULUI”)

Brigitte alături soțul ei și de ”junior”, în curtea Spitalului Obregia din Capitală

Brigitte, doi copii din căsniciile anterioare

Robert Sfăt are 21 ani și pare să fi moștenit mare parte din trăsăturile fizice ale mamei sale. ”Juniorul” lui Brigitte a fost elev la un liceu cu predare în limba germană și, potrivit informațiilor publicate pe pagina sa de Facebook, visează să devină DJ. Tatăl lui Robert și fostul soț al lui Brigitte, Octavian Sfăt, s-a stins în 2002, cand băiatul nu avea nici 3 ani.  Actuala doamnă Pastramă mai are o fetiță, Sara, în vârstă de 10 ani, din căsnicia cu omul de afaceri țimișorean Ovidiu Torj, cu care bruneta a fost împreună din 2006 până în 2010. (VEZI ȘI: PASTRAMĂ ȘI-A PUS AFACEREA LA ”ADĂPOST” ÎN EVENTUALITATEA UNUI DIVORȚ)

Brigitte & Pastramă, afacere de sute de mii de euro

La finalul anului 2018, Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro, după ce au demarat lucrările în vederea construirii unui mini-cartier de vile în Ştefăneşti. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, de la Pro TV. Au devenit soț și soție în vara anului trecut.

Căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase. (NU RATA: RALUCA PODEA, ÎN SPATELE MESAJELOR RĂUTĂCIOASE TRIMISE LUI BRIGITTE PASTRAMĂ?)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)