Fiul fostului vicepremier se pune la adăpost pe timp de criză. Audi Q7 S line “țiplă”, de 120.000 euro, la scară și…

Publicat: 31/03/2020 | 00:17

Gabi Oprea junior se protejează ca la carte! Respectă izolarea impusă de autorități și, probabil, și-a completat și el declarațiile de ieșire dintre patru pereți, altfel cum să fie zărit prin Capitală? Singur, cât mai singur, că așa-s indicațiile de precauție, dar perfect izolat! Într-un Audi Q7 S line ”țiplă”, al cărui cost atinge 120.000 de euro. S-a întâmplat în prima zi a acestei săptămâni, cu o rută clar stabilită: Zona Nord – Kiseleff – Victoriei și retur. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe fiul fostului vicepremier și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: ASISTENTA ȘI BĂIEȚELUL EI AU SCĂPAT DIN FOCARUL DE LA SUCEAVA ȘI AȘTEAPTĂ O MINUNE)

Gabi Oprea junior nu a mai rezistat ”presiunii” din casă, așa că s-a echipat și a dat o tură de oraș, rapidă, e drept, la bordul unui bolid care îți întoarce, instant, privirea. Un Audi Q7 S line, nou-nouț, pe care l-a dirijat elegant, începând din ”cartierul milionarilor”, unde locuiește. A ”călcat-o” ușor, a ascultat-o când ”toarce” și nu i-a dat ”pedală”. A luat-o linie pe bulevardul Pavel Kiseleff și a ajuns până în Victoriei. Punct final. Acolo a rezolvat o micuță problemă, apoi a urcat, din nou, în bolid și… Direct acasă s-a oprit. A ajuns imediat lângă soțioara lui iubită pe care a ”luat-o” cu acte chiar la finalul anului trecut.

„AM BĂUT MULTĂ APĂ”. Cum a reușit o profesoară cu diabet și o boală la plămâni să învingă coronavirusul

Gabi Oprea Jr. a ieșit, puțin, de la izolare cu bolidul de senzație, un Audi Q7 S line

S-au tatonat șase luni și au trecut la fapte

Gabriel Oprea Jr – 23 de ani – și Davida Elena Androne – 24 de ani – s-au căsătorit, cu fast, la finalul anului trecut. Se reîntâlniseră în urmă cu aproximativ șase luni, înainte de marele eveniment din viața celor doi. În față i-a pus o zi de naștere sărbătorită alături de prieteni. Petrecerea a avut loc într-un club de ”fițe” din București, iar surpriza a fost maximă pentru amândoi. Gabriel și Davida au ceea ce am putea numi… un trecut comun. Au fost colegi de școală, doar că au învățat în clase diferite, iar revederea a fost cu atât mai ”dulce” și plină de promisiuni. (NU RATA: CUM SE PREGĂTEȘTE SPITALUL DE URGENȚĂ SLATINA PENTRU SCENARIUL 4. 600 DINTRE CEI 1.400 DE ANGAJAȚI, TRIMIȘI ÎN CONCEDIU CA SĂ…)

Amintirile comune au ieșit la suprafață, evident, iar sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluiau, la acea oră, că fiul fostului vicepremier și frumoasa brunetă au făcut abstracție de toți cei din jur, fiind complet absorbiți unul de celălalt. Au stat de vorbă, pe o canapea din club, nu mai puțin de opt ore. Si au avut ce să-și spună și să-și reevalueze sentimentele, din moment ce au ajuns la starea civilă.

Davida, luată prin surprindere

Pasul cel mare, au mărturisit surse din anturajul celor doi îndrăgostiți, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost momentul în care fiul fostului vicepremier a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale. Totul s-a întâmplat pe neașteptate, într-o zi în care tânăra a fost invitată acasă la Gabriel. Întreaga familie era prezentă și, după ce a ajuns la concluzia că este timpul să declanșeze ”atacul final”, Gabriel Oprea Jr. a îngenuncheat în fața Davidei, cu inelul pregătit, apoi a cerut-o de soție. Cert este că frumoasa brunetă habar nu avea că va trece prin astfel de emoții, chiar în acea zi însă răspunsul pe care l-a oferit a fost, firește, cel așteptat de Gabriel, un ”Da” transmis din toată inima. (VEZI ȘI: “SUPERMAN” A ALERGAT 101 KILOMETRI ÎN APARTAMENTUL LUI DIN RAHOVA, CA SĂ-I AJUTE PE BOLNAVII DE COVID-19)

Oprea junior a fost model! Adina Buzatu a spus totul

Totul s-a întâmplat atunci când fiul fostului vicepremier era în clasa a XII-a la un colegiu din Capitală. Gabriel Oprea Jr. a intrat în ”vizorul” creatoarei de modă Adina Buzatu, iar aceasta l-a ”provocat” să pășească pe catwalk. A participat, ca model, la un târg de nunți organizat la Cluj, iar Adina Buzatu declara, la vremea respectivă, că nu știa că tatăl lui Gabriel este… membru în Guvern.

EXCLUSIV. Victor Costache, ministrul demisionar al Sănătății, s-a mutat din cartierul de lux în care locuia

„Persoana de la agenție mi-a spus că a făcut eforturi considerabile să ajungă model (n.red.  – Gabriel Oprea Jr), a făcut mult sport și a ținut dietă, ceea ce m-a impresionat. Mai rar vezi la tinerii de astăzi atâta determinare pentru a realiza ceva. Târziu am aflat ca tatăl lui este în Guvern. Oricum, nu ar fi contat, dacă nu se încadra în cerințele mele, nu l-aș fi selectat. Pot spune că s-a descurcat foarte bine pentru debut. Ne-am bucurat și de un public foarte cald, cum am avut de fiecare dată la Cluj, oraș pe care îl ador”, a povestit Adina Buzatu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)