Fiul ei de 12 ani nu răspundea la telefon și a sunat la 112! Autoritățile au spart ușa locuinței în care se afla băiatul și au avut parte de surpriza vieții lor

Publicat: 19/02/2020 | 19:50

Fiul ei de 12 ani nu răspundea la telefon și a sunat la 112! Autoritățile au spart ușa locuinței în care se afla băiatul și au avut parte de surpriza vieții lor.

Disperată că fiul ei de 12 ani nu-i răspundea la telefon, o femeie din Giurgiu a sunat la 112. În urma apelului, mai mulţi pompieri, o autospecială de descarcerare, dar şi o ambulanţă SMURD s-au deplasat la apartamentul femeii pentru a vedea ce se întâmplă cu minorul.

„În jurul orei 19.30, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină în municipiul Giurgiu pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul patru al unui bloc de locuinţe, după ce o femeie a sunat la 112 pentru că fiul ei minor nu-i deschide uşa. La faţa locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi o ambulanţă SMURD”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

Femeia a bătut disperată la ușă, dar fiul ei nu răspundea și s-a gândit la ce era mai rău. Autoritățile au decis să spargă ușa și au avut parte de surpriza vieții lor. Băiatul era teafăr și nevătămat. Doar că asculta muzică în căști și din acest motiv nu a auzit absolut nimic.