Fiul Danei Rogoz a suferit un accident. Detalii despre starea de sănătate a lui Vlad. FOTO

Publicat: 22/06/2020 | 16:37

Dana Rogoz a trecut, de curând, printr-o experiență mai puțin plăcută. Fiul său a suferit un accident și a ajuns de urgență la spital. 

Din neatenție, băiețelul a avut parte de o căzătură foarte urâtă, în timp ce se plimba cu bicicleta. Vedeta a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor care i-au tratat piciorul lovit.

Citește și: Dana Rogoz nu îi mai ascunde fața fetiței sale! E superbă Lia Elena, iar detaliile din poza de colecție au atras toate privirile

Având în vedere că acum are piciorul în gips, băiețelul Danei Rogoz va trebui să stea în pat câteva zile, dar mama lui nu este îngrijorată. „Un accident de bicicleta…. dar ne facem noi bine repede! Vlad e un baiețel tare curajos ❤”, a scris actrița pe Instagram.

A născut pentru a doua oară

Actrița Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară, miercuri, 20 mai, ea anunțând fericitul eveniment pe pagina de Facebook. Actrița de 34 de ani a anunțat venirea pe lume a fiicei sale, Lia Elena, postând o fotografie la scurt timp după naștere.

Piciorul accidentat al lui Vlad

„Azi s -a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mama după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire!

S-ar putea să îți placă și: Aflată încă în spital, Dana Rogoz a avut parte de o surpriză incredibilă: „Au început să țipe în dreptul salonului de a auzit toată strada”. FOTO

Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!, este mesajul care însoțește fotografia.

Vlad are acum șase ani și a venit pe lume chiar de 1 martie: “Uite că s-a întâmplat să fie chiar cum a vrut el. Dacă îl programăm pe 1, ar fi fost: ai vrut tu neapărat să fie de mărțișor, dar el a venit așa, că un mărțișor”, spunea vedeta atunci.