Fiul celebrului avocat Cristian Ene, apel către toți românii: „Mai bine 14 zile acasă, decât 5 ani în pușcărie”

Publicat: 23/03/2020 | 18:53

În plină pandemie de coronavirus, se pare că și cei mai mici înțeleg pericolele la care ne expunem, dacă ieșim din casă. Copilul celebrului avocat Cristian Ene, un băiețel de maxim 8 anișori, a lansat un apel către toți românii, prin intermediul căruia îi îndeamnă pe aceștia să respecte legile și să se protejeze. 

Fiul celebrului avocat Cristian Ene a transmis un mesaj extrem de emoționant, pentru toți românii. Chiar dacă are o vârstă fragedă, a înțeles perfect care este situația și îi îndeamnă pe toți să stea în case.

Cu o atitudine extrem de hotărâtă, fiul lui Cristian Ene le-a spus tuturor că este mai bine să stea în case 14 zile, decât să-și petreacă următorii 5 ani în spatele gratiilor. De asemenea, micuțul a mai punctat un aspect extrem de important: toată lumea trebuie să respecte legile impuse de autorități, pentru a rămâne în siguranță.

„Dragi români, pentru a scăpa de coronavirus, stați acasă. Respectați legile și deciziile autorităților. Mai bine 14 zile acasă, decât 5 ani în pușcărie!” a spus fiul avocatului Cristian Ene.