„Fiul adoptiv” al lui Alex Velea nu se teme de coronavirus. S-a întâlnit în parcare cu prietenii și…

Publicat: 11/04/2020 | 11:49

Unul dintre cei mai apreciați artiști din noua generație nu pare să țină cont de măsurile de combatere a noului coronavirus. Fără să-i pese prea mult de ordonanțele militare, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea s- a întâlnit cu prietenii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: LINO GOLDEN ARE ”PLANURI MARI” CU IUBITA! A STABILIT ȘI NAȘII… ANTONIA ȘI ALEX VELEA)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini în prim-planul cărora se află unul dintre cei mai cunoscuți artiști din noua generație. (NU RATA: MULTIMILIONARUL-CUȚITAR S-A IUBIT ÎN SECRET CU ANDREEA MARIN! IMAGINILE SUPER-EXCLUSIVE CARE DOVEDESC IDILA!)

Lino Golden nu pare speriat de noul coronavirus. Și, cu toate că, în această perioadă, autoritățile ne sfătuiesc să stăm mai mult în casă, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea nu pare să țină cont de măsurile de prevenire a extinderii COVID-19.

Ca băieții, în parcare

Conform informațiilor care au o însoțit imaginile, în urmă cu câteva zile, Lino Golden s-a întâlnit cu câțiva prieteni, în parcarea unui renumit centru comercial din zona de nord a Capitalei. Contrar prevederilor din ordonațele militare, aceștia au constituit un grup mai mare de trei persoane. Mai mult decât atât, Lino Golden și amicii lui au purtat ”la reducere” echipamentul de protecție. Dacă artistul a folosit doar mănușile, unul dintre amicii lui se pare că și-a pus masca doar de dragul de a o purta.

În mod total neindicat, tânărul purta masca pe bărbie și nicidecum pe față, să îi acopere gura și nasul. Băieții ”au ars-o la caterincă”, cum s-ar spune, în parcarea centrului comercial. (VEZI ȘI: ADRIAN MINUNE, ADEMENIT DE CONCURENȚĂ! CÂNTĂREȚUL ”SE RUPE” PE MANEAUA LUI JADOR ȘI A LUI LINO GOLDEN! VIDEO SENZAȚIONAL)

Lino Golden s-a întâlnit cu băieții în parcarea unui mall

Lino Golden & Jador au spart topurile!

Jador şi Lino Golden au spart topurile cu melodia “Dau moda”, pe care au lansat-o recent. La doar 15 ore de la apariţia clipului, piesa a devenit nr. 1 în trending pe YouTube şi a fost ascultată de aproape un milion de oameni. Alex Velea a avut o reacţie incredibilă când a dezvăluit colaborarea unuia dintre “băieţii săi adoptivi” cu fostul concurent de la “Puterea Dragostei”.

Piesa “Dau moda”, lansată de Jador alături de Lino Golden, a fost compusă şi produsă în studiourile Golden Boy Society – casă de producţie înfiinţată în urmă cu şase ani de Alex Velea. Câteva dintre versurile cântate de fostul concurent la “Puterea Dragostei” au fost create de celebrul artist pentru iubita sa, Antonia, în urmă cu o lună, când a fost plecat în Borșa, unde a avut loc un cantonament de creație alături de Adda și Vanotek.

În videoclipul melodiei “Dau moda”, lansată de Jador şi Lino Golden, apar atât Alex Velea, cât și mai multe foste concurente de la “Puterea dragostei”. Printre acestea se numără: Ana Maria Lintaru, Simona, dar şi Bia. Piesa combină perfect două genuri muzicale total diferite: maneaua şi trap-ul.

“Nu v-aţi asteptat la colaborarea asta! Lino JADOR” , a fost mesajul transmis  de Alex Velea pe pagina lui oficială de Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)