Fiscul l-a dat în judecată pe unul dintre cel mai cunoscuți oameni de televiziune din România! Motivul…

Publicat: 26/01/2020 | 23:42

Cu Fiscul nu-i de joacă! Cunoscutul om de televiziune Oreste Teodorescu a simțit-o și el pe pielea lui la mijlocul acestei luni, când s-a trezit cu un nou proces: a fost trimis în judecată, după ce a anunțat falimentul firmei sale! Fiscul a trebuit să probeze acuzele pe care i le aduce fostului prezentator TV și a făcut-o, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă detaliile.

Firma lui Oreste Teodorescu a dat faliment, doar că Fiscul nu se lasă cu una, cu două până nu-și recuperează banii. Și l-a „încolțit” pe celebrul om de televiziune, până ar fi dovedit că este ”apt” de a ajunge în fața instanței. Concret, ANAF a cerut ”atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă”, asta însemnând că Oreste ar fi condus societatea în mod voit către insolvență, iar apoi a declarat falimentul. Și, se pare, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București a rezolvat ”cazul”, iar acum reprezentanții instituției așteaptă primul termen al procesului. (CITEȘTE ȘI: ORESTE TEODORESCU A RĂMAS FĂRĂ PERMIS, ÎN MIEZ DE NOAPTE! JURNALISTUL ESTE REVOLTAT: „A FOST CEVA DE-A DREPTUL BIZAR!”)

Firma lui Oreste, datorii de peste 200.000 de lei

Fiscul vrea să-i ia banii lui Oreste Teodorescu, după ce firma lui a intrat în insolvență, apoi a anunțat falimentul

Firma lui Oreste, Palaghia & O Production SRL, a fost înființată în anul 2005, în 2009 a înregistrat un profit de peste 250.000 lei, dar cinci ani mai târziu avea, deja, datorii de aproximativ 220.000 de lei. Astfel, prima acțiune judecătorească împotriva lui Oreste a avut loc la finalul anului 2018, când i-a fost admisă intrarea în insolvență. Apoi, a avut loc falimentul și intervenția ANAF-ului, care vrea ca datoriile înregistrate de firmă către bugetul de stat să fie acoperite de către Oreste.

Cine este Oreste Teodorescu

Oreste Teodorescu a absolvit Facultatea de Regie Film și Televiziune a Universității Hyperion, urmată de un Master în Jurnalism. Este și doctorand în Teologie la Universitatea Ovidius din Constanța. (VEZI AICI: POLIȚIȘTII AU PUBLICAT ÎNREGISTRAREA CU ORESTE TEODORESCU, ÎN TIMP CE ÎI ESTE LUAT PERMISUL! CE S-A ÎNTÂMPLAT DE FAPT: „POATE COBORI DE PE PIEDESTALUL PE CARE CREZI CĂ TE AFLI!”)

Oreste și-a început activitatea mass-media în anul 1994, ”rolul” de debut fiind ca reporter de investigații la Jurnalul Național. A realizat emisiuni la Antena 1, Pro TV, Prima Tv, Antena 2, a participat ca jurnalist-analist la Antena 3, Realitatea TV și B1 TV, dar a fost și editorialist la Gardianul, Știrea Zilei și Cap Limpede.

A urmat cursurile de specialitate: Persuasiune mascată, la Facultatea de Jurnalsim din Bayreuth, Germania (2008); Manipulare, Propagandă și Dezinformare, la Institutul Media, din Corde sur Ciel, Franța (2010). Oreste a publicat și trei volume, Codul lui Oreste, la editura Rao, Demonii puterii în democrație și La sfârșit va fi începutul, ambele la editura Taso. (NU RATA: ORESTE ÎL FACE PRAF PE MIRCEA BADEA DUPĂ BĂTAIA ÎNCASATĂ: ”CHIAR NU REALIZAŢI DEGRADAREA NEURONALĂ?”)

Este coautorul piesei de teatru ”Și noi și ea”, de la Teatrul Foarte Mic, a jucat în filmele Milionari de week-end, Eminescu versus Eminem și Websitestory. Oreste Teodorescu este, în prezent, lector la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, București, fiind titularul cursului ”Comunicare, manipulare și dezinformare”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)