Firmă din Constanța, lăsată cu datorii după un concert al lui Vali Vijelie. Acum sunt chemați în instanță

Publicat: 15/12/2020 | 14:20

O firmă din Constanța a fost dată în judecată de o a doua, de data aceasta Târgoviște, și acum este obligată să-i plătească suma de 16.100 lei reprezentând restituire împrumut acordat pe data de 07.07.2018, împreună cu dobânda legală aferentă, ce revine să fie calculată începând cu data de 13.12.2019 până la momentul restituirii împrumutului.

Se pare că banii reprezintă un împrumut pentru un eveniment organizat la Ballroom Don Corleone din Mamaia, suma reprezentând onorariul cântărețului Vali Vijelie, scrie replica.ro. 

Citește și: Râzi cu lacrimi! Cum a ajuns, de fapt, Vali Vijelie să renunțe la celebra lui mustață. Vinovată este chiar Minodora!

Concret, constănțenii a contract serviciile lui Vali Vijelie pentru organizarea unui eveniment în Mamaia pentru care trebuia sa plătească suma de 16.100 lei. Și pentru că nu avea banii, a apelat la reclamantă, care i-a acordat-o, cu titlu de împrumut, în data de 7 iulie 2018, prin virament în contul său.

Pârâtul a fost notificat și pus în întârziere de reclamantă printr-o notificare expediată cu scrisoare recomandată, pe care a primit-o la data de 13 decembrie 2019 și întrucât și această notificare a fost ignorată, reclamanta a depus acțiunea în instanță, cu speranța că își va putea recupera banii.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că pe ordinul de plată la rubrica “Detalii de plată” este înscris „Împrumut eveniment muzical Mamaia”. Instanța a reținut de asemenea că pârâtul, recunoscând că a încasat suma de 16.100 lei de la reclamanta, a virat suma corespunzătoare către Vali Vijelie.

Mențiunea „Împrumut eveniment muzical Mamaia” de pe ordinul de plată face dovadă între părți până la proba contrară, înscrisul sub semnătură privată fiind recunoscut de către pârât, care nu a adus nicio probă contrară, ci dimpotrivă a utilizat suma de bani remisă pentru achitarea serviciilor lui Vali Vijelie.

Instanța a decis obligarea lui pârâtului la plata sumei de 16.100 de lei plus dobânda legală calculată începând cu data de 13.12.2019 până la momentul restituirii împrumutului”.  Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Nu rata: Ce scrie în buletinul lui Vali Vijelie. Puțini sunt cei care știu care este numele real al manelistului