Firicel din „Las Fierbinți” pierde lupta cu banca, dar războiul continuă

Publicat: 08/12/2020 | 23:30

Lovitură dură primită de unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul-fenomen de la PRO TV – ”Las Fierbinți”. După patru ani de dispută în instanță, Firicel e pe cale să piardă procesul cu banca cu care se judecă pentru o procedură de dare în plată. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de unul dintre procesele în care este implicat simpaticul actor Toma Cuzin, cel care îi dă viață lui Firicel, în serialul ”Las Fierbinți”.

În anul 2007, Toma Cuzin și soția lui, Cristina, au contractat un credit de 80.000 de franci pentru cumpărarea unei garsoniere. În urmă cu aproximativ patru ani, Firicel a demarat acțiunea de dare în plată.

Din câte se pare, banca de la care acesta a contractat creditul nu a fost de acord cu această procedură și astfel Toma Cuzin a dus un război lung în instanță. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL FIRICEL S-A FĂCUT INFLUENCER. UN MILIARDAR ORĂDEAN L-A „ADOPTAT” PE ACTORUL DIN LAS FIERBINȚI)

Firicel s-a bucurat prea devreme?!

„Uraaa Uraaa Uraaa – se aude într un singur glas… Ce veste credeți că am primit ieri din partea avocaților mei?… Victorie împotriva băncii!!! Vă amintiți că, pe la sfârșitul lunii mai, vă spuneam că am un credit în franci elvețieni și că am hotărât să transmit băncii o notificare de dare în plată?

Așa am și făcut. Banca a făcut contestație și o să urmeze un proces, dar asta e altă poveste… Cel mai important de spus este ca astăzi am aflat soluția definitivă într-un alt proces cu banca, legat de același contract. Este vorba de dosarul nr. 8709/3/2015.

Judecătorii au decis în mod definitiv că în contractul formulat de către bancă, clauzele privind dobânda și comisionul de administrare sunt ABUZIVE, au dispus eliminarea lor din contract și restituirea tuturor sumelor plătite în baza lor către subsemnatul. Totodată, au obligat banca să îmi plătească dobânda legală aferentă acestor sume”, spunea Firicel pe Facebook, în septembrie 2016.

Vedeta din serialul de la Pro TV mai are de tras în procesul cu banca

Se pare însă că s-a bucurat prea devreme. Potrivit unor surse din mediul judiciar, după mai bine de patru ani de procese, recent, Firicel ar fi primit o lovitură dură.

S-a schimbat schimbarea

După mai multe contestații, magistrații de la Tribunalul București au respins apelul ca nefondat. În concluzie, judecătorii au decis ca Toma Cuzin și soția acestuia trebuie să plătească în continuare ratele pentru creditul contractat. (VEZI ȘI: BĂIATUL LUI “FIRICEL” DIN „LAS FIERBINȚI”, TRAUMATIZAT DE SORA LUI? O DESENEAZĂ CA PE UN MONSTRU)

”Respinge apelul, ca nefondat. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul București – Secţia a VI-a Civilă”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București.

Firicel mai are o șansă!

Chiar dacă a pierdut o bătălie, războiul cu banca încă nu este pierdut de actorul din ”Las Fierbinți”. Decizia magistraților de la Tribunalul București nu este una definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 30 zile.

Cuzin Toma, alis Firicel din ”Las Fierbinți”,  pierde lupta cu banca, dar războiul continuă

Cu ce se ocupă Cristina, adevărata soție a lui Firicel din ”Las Fierbinți”

Cristina Toma, soția lui Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți, este una dintre cele mai apreciate artiste și pictorițe din țară. Ea și Cuzin se știu de când erau adolescenți, iar în jurul vârstei de 18 ani s-au și căsătorit.

Cei doi au evoluat fiecare către domeniul artelor, ea spre pictură, el spre teatru si film, dar se pare că cea care l-a impulsionat pe Cuzin să aleagă meseria de actor a fost chiar Cristina, care făcuse un liceu de artă, liceul Marin Sorescu din Craiova. (NU RATA: CE FAC CELENTANO, DOREL, RAȚĂ, VASILE, DALIDA ȘI ROBI CÂND NU SE “TRAGE”?! NICIUN REGIZOR NU I-A FILMAT AȘA…)

Cristina și Cuzin, secvență din filmul „Comoara”, 2015

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.