„Firicel” din „Las Fierbinți” a dat lovitura în 2021 cu noi contracte de zeci de mii de euro

Publicat: 16/06/2021 | 13:24

Pandemia a lăsat mulți actori șomeri sau în situații grele de viață, dar cei care au reușit să reziste și să nu își părăsească domeniul de activitate sau țara au avut numai beneficii, căci, de câteva luni, cinematografia și filmul par să-și fi revenit.

Unul dintre cei care au stat „cuminți” aproape un an din cauza pandemiei a fost celebrul, dar și controversatul Cuzin Toma, cunoscut ca „Firicel” din Las Fierbinți. Actorul a avut baftă în noul an, care a început cu multe proiecte bănoase, așa că gorjeanul ar fi foarte fericit, deși a ținut totul în mare secret.

Olteanul tace și face

O sursă din anturajul actorului ne-a dezvăluit „traseul” său din ultima vreme.

„În ciuda faptului că nu s-a agitat, ca mai toți colegii lui de breaslă și din «Las Fierbinți», în timpul pandemiei și a stat liniștit acasă, în timp ce alții munceau pro bono pe Facebook sau să facă diferite podcasturi, Firicel a prins «trenul» la finalul lui 2020 și în 2021.

Celentano și Firicel, două personaje-cheie din serialul de la Pro TV

Are mai multe colaborări, de mai multe zeci de mii de euro, cu firme importante, printre care una agricolă și alta în domeniul castingurilor. A fost și cooptat să joace la Teatrul Godot, dar și-a păstrat colaborarea și la Teatrul Mic, unde mai are niște piese noi, care se vor lansa acum”, spune sursa noastră.

(NU RATA: CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ CRISTINA, ADEVĂRATA SOȚIE A LUI FIRICEL DIN LAS FIERBINȚI)

Mai mult, a terminat de filmat producții mari, precum „Întregalde” și „Scara”, care sunt în postproducție, iar în 2021 vor fi vreo premiere ale unor alte filme noi, printre care „Și atunci… ce e libertatea?”, inspirat de evenimente istorice petrecute în 1951. Una peste alta, la mijloc de an 2021, Cuzin Toma se poate lăuda cu bani în cont și poza lui pe afișe. Asta în timp ce mulți colegi de-ai său s-au agitat mult în online, gratis, doar ca să fie văzuți, în loc să își vadă de carieră.

(CITEȘTE ȘI: CELEBRUL FIRICEL S-A FĂCUT INFLUENCER. UN MILIARDAR ORĂDEAN L-A „ADOPTAT” PE ACTORUL DIN LAS FIERBINȚI)