Finalista de la “Ferma” sare în barca “Survivor”

Publicat: 25/12/2020 | 21:06

Mutare-bombă pe piața media din România, în luna cadourilor! Una dintre cele mai noi vedete ale televizunii din Pache Protopopescu a primit un super-cadou din partea Moșului! Cea mai tânără concurentă de la “Ferma”  s-a ”transferat” la Kanal D. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cel mai recent „transfer” care s-a produs în piața media din România.

Din câte se pare, Elena Chiriac și-a făcut doar “încălzirea” în show-ul de la PRO TV. După ce a fost la un pas de marele premiu pus în joc la ”Ferma”, tânăra sportivă nu ezitat să semneze un super-contract cu o televiziune concurentă.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cea mai tânără concurentă a show-ului de la PRO TV a bifat în luna decembrie un super-contract. Elena Chiriac se numără printre vedetele care vor participa la emisiunea concurs ”Survivor”. Totul s-a întâmplat după ce Elena Chiriac ar fi primit o ofertă de nerefuzat din partea șefilor de la Kanal D.

Rămâne de văzut dacă tânăra sportivă o să etaleze aceeași atitudine bătăioasă și în show-ul ”Survivor”. (CITEȘTE ȘI: “KARATISTA” DE “FERMA” UMBLĂ NOAPTEA PRIN ORAȘ CU “GARDĂ DE CORP”)

Elena Chiriac a făcut furori la „Ferma”, iar acum s-a transferat la Kanal D

Ce vedete au mai aceptat provocarea Kanal D

Recent, fanii emisiunii ”Survivor” au avut parte de o mega-surpriză! În spațiul public au apărut primele nume ale vedetelor care au acceptat provocarea Kanal D. Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Ana Porgras, Culiță Sterp și Zannidache sunt doar o parte din figurile mondene ce se vor lupta pe traseele dificile din Republica Dominicană. (NU RATA: ELENA CHIRIAC S-A DESTĂINUIT ÎN CADRUL SHOW-ULUI “FERMA”: “O IAU RAZNA DE LA ABSTINENȚĂ! AM AVUT UN VIS MAI PLUS 18”)

Elena Chiriac, cea mai tânără concurentă de la “Ferma”, și-a făcut doar “încălzirea” în show-ul de la PRO TV

Elena Chiriac a fost model și campioană la Taekwondo

Elena Chiriac locuiește, în prezent, în Londra cu mama ei. Tânăra revine ori de câte ori poate în România, pentru că aici are mulți prieteni, dar și amintiri de neprețuit. Elena Chiriac este multiplă campioană la Taekwondo și de când era copilă a făcut sport.

Pe lângă această pasiune și medaliile pe care le-a câștigat de-a lungul timpului, ea a fost și model, a studiat actoria în Londra și se consideră o persoană puternică care a făcut față provocărilor vieții cu brio. (VEZI ȘI: CEA MAI TÂNĂRĂ CONCURENTĂ DE LA “FERMA” A RĂMAS FĂRĂ SUTIEN, IAR CAMERELE AU ÎNREGISTRAT TOT)

“Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolit, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, a declarat Elena Chiriac înainte să intre în competiția acerbă, potrivit ferma.protv.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.