Finala Chefi la cuțite sezonul 7. Chef Dumitrescu a făcut dezvăluirea: ”Nu ne-a sărit niciodată…”

Publicat: 17/12/2019 | 19:00

Finala Chefi la cuțite sezonul 7 va avea loc marți, de la ora 20:00, la Antena 1. Unul dintre cei trei chefi, Florin Dumitrescu, a fcăut unele dezvăluiri din sânul familiei sale și nu au legătură numai cu gătitul.

Juratul de la „Chefi la cuțite” este un tradiționalist convins. „Crăciunul, la mine în familie, este clasic, tradițional, cu mâncare, cu familia lângă. Nu plecăm niciodată de acasă de Crăciun, avem Moș Crăciun care ne calcă pragul de fiecare dată. Nu ne-a sărit niciodată, pentru că am fost cuminți și, de regulă, primim de la Moș Crăciun ceea ce îi cerem în scrisoare. Dar nu întotdeauna tot, ceea ce este ok, pentru că îl mai așteptăm și în anii următori. E un aer foarte mișto la noi acasă când vine vorba despre Crăciun. Suntem toți împreună”, a povestit vedeta Antenei 1, pentru libertatea.ro.

Finala Chefi la cuțite, Antena 1, ora 20:00. Florin Dumitrescu, sarmale pentru prima oară

Florin Dumitrescu a povestit că nu numai el muncește pentru a ”rezolva” masa de Crăciun, ci o face cot la cot cu soția și cu fetele lor. „Nu gătesc eu de fiecare dată, dar când gătesc, gătesc. Soția vine din Satu Mare – jumătate unguroaică, jumătate româncă. Eu vin de aici, din București, se adună trei-patru feluri de bucătării total diferite, se pun pe aceeași masă și, după aceea, plimbăm mâncarea de la unul la altul. Alături de mine sunt soția, soacra, mama, suntem mai mulți. Toți ne ocupăm. Suntem o familie. Așa trebuie să funcționeze lucrurile”, a declarat vedeta Antenei 1.

Mai spune că sarmale a făcut pentru prima dată abia anul trecut. „Anul trecut am făcut prima oară sarmale și am făcut niște sarmale foarte șmechere. Le-am ținut la copt toată noaptea, la temperatură joasă, undeva la 110 -120 de grade și a doua zi era un miros senzațional în casă. Erau demențiale”, a încheiat Florin Dumitrescu.

Unde putem vedea finala Chefi la Cuțite, sezonul 7

Finala Chefi la cuțite va începe de la ora 20:00 și poate fi urmărită pe postul de televiziune Antena 1, dar și online pe site-ul Antenei.

Probabil cei mai valoroși chefi vor sta, în această seară, la masa juratilor, gata să decidă soarta sezonului7. ”Atunci, am încredere că vor alege corect. Dar mâncarea este pentru toți oamenii, nu neapărat pentru profesioniști și deci a fost deja corect. Fiecare cu gustul lui”, a fost unul dintre comentariile de pe pagina Chefi la cuțite.