Final de poveste pentru Shayne Lamas și Nik Richie! Cei doi și-au anunțat divorțul

Publicat: 11/05/2021 | 20:44

Shayne Lamas și Nik Richie au dat o veste tristă fanilor. După mulți ani de căsătorie și doi copii, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate și au anunțat divorțul.

Cel care a dat primul vestea a fost bloggerul Nik Richie. Acesta și-a anunțat fanii de pe Instagram printr-un mesaj și le-a spus tuturor ce se întâmplă. Cei doi au luat decizia de comun acord și au declarat că au rămas în relații foarte bune și vor continua să îi crească pe cei mici împreună. (CITEȘTE ȘI: CUM SE ÎMPARTE AVEREA LUI BILL GATES, DUPĂ DIVORȚUL DE MELINDA?)

„Cu o mare tristețe, după 11 ani împreună am ajuns la concluzia că trebuie să divorțăm. Avem numai dragoste și respect unul pentru celălalt și vom prețui anii împărtășiți, amintirile făcute și copiii de care suntem atât de mândri.

Însă, aceasta este situația: doi oameni care merg de acum pe drumuri separate. Vă rugăm să ne respeectați intimitatea.”, a fost mesajul transmis de Nik Richie.

Ulterior, același mesaj a fost reluat și de Shayne Lamas, pe pagina ei de Instagram. Fanii cuplului s-au arătat extrem de dezamăgiți de decizia celor doi și încă speră că lucrurile se pot rezolva între ei.

Shayne Lamas și Nik Richie divorțează

Shayne Lamas și Nik Richie s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună doi copii: o fetiță – Press, în vârstă de nouă ani și un băiețel – Lyon, în vârstă de cinci ani.

Shayne, în vârstă de 35 de ani, a intrat în atenția publicului după ce a câștigat emisiunea „Burlacul”. Ea s-a logodit cu Matt Grant în cadrul emisiunii, însă deși trebuia să urmeze nunta, cei doi s-au despărțit la scurt timp. În ceea ce îl privește pe Nik Richie el este cel care a pus pe picioare site-ul The Dirty.

(VEZI ȘI: SE ANUNȚĂ UN NOU DIVORȚ ÎN SHOWBIZ? DETALIILE CARE LE DAU DE GOL PE DOUĂ CELEBRITĂȚI CĂ NU AR MAI FORMA UN CUPLU)

 

Sursa foto: Instagram