Filtre de poliţie pe străzile și în piețele din Bucureşti! Măsuri sporite în apropierea sărbătorilor pascale

Publicat: 13/04/2020 | 12:40

Pentru că se aproprie sărbătorile pascale, iar oamenii sunt tentați să iasă mai mult din casă pentru a face cumpărături s-a mărit  numărul echipajelor de poliție care patrulează pe străzi, pentru a se asigura că toate regulile impuse sunt respectate.

Pe tot parcursul acestei săptămâni zeci de echipaje de poliție o să patruleze pe străzile Bucureștiului, iar piețele o să fie supravegheate de jandarmi. S-a apelate la creșterea numărului de forțe de ordine pentru ca oamenii să respecte regulile de siguranță socială și să nu se creeze aglomerație.  (CITEȘTE ȘI: ROMÂNII AU VOIE O SINGURĂ ORĂ SĂ PARTICIPE LA SLUJBA DE ÎNVIERE?! ANUNȚUL DE ULTIMĂ ORĂ)

Autoritățile preconizează că în această perioadă piețele și supermarket-urile o să fie luate cu asalt. Astfel, în Piața Obor, una dintre cele mai aglomerate din București, vor fi măsuri sporite toată săptămâna. Toate aceste măsuri au fost luate și în contextul în care, în ultimul timp, s-a sesizat că o mare parte din români nu iau în serios problemele create de coronavirus și nu respectă regulile minime. (VEZI ȘI: MESAJ DE LA POLIȚIA ROMÂNĂ: VREȚI SĂ NU LUAȚI AMENZI DE PAȘTE? CUM SĂ FACEȚI CUMPĂRĂTURILE FĂRĂ SĂ FIȚI AMENDAȚI CU 2.000 LEI)

Pe tot parcursul Săptămânii Patimilor, când se așteaptă ca mulți oameni să iasă la cumpărături pentru Paște, echipaje de polițiști și jandarmi se vor asigura că nu sunt probleme și îi roagă pe oameni să nu creeze aglomerație.