Filmările care ”anunță” divorțul vedetei TV. Oana Zăvoranu, la braț prin mall cu un ”Ursuleț” manierat

Publicat: 18/12/2019 | 22:50

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care ”anunță” divorțul vedetei TV. Oana Zăvoranu a fost surprinsă la brațul unui ”Ursuleț” manierat, într-un renumit centru comercial. Pe final de an, se prefigurează o mega-despărțire în showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI DORIAN POPA S-AU APROPIAT SUSPECT DE MULT PE PLATOURILE DE FILMARE)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Oana Zăvoranu într-un centru comercial din zona de nord a Capitalei. În mod total surprinzător, vedeta TV se afla în compania unui alt bărbat decât soțul ei, Alex Ashraf. (NU RATA: BURLACII-VEDETĂ DE LA EXATLON AU ATACAT ”ÎN HAITĂ” BUNĂCIUNILE DIN CLUB!)

La brațul unui tânăr cu maniere

Oana Zăvoranu și ”Ursulețul” manierat au zăbovit ceva timp la una dintre cafenelele din mall. La un moment dat, discuțiile celor doi au fost întrerupte de telefonul vedetei. Aceasta a făcut abstracție de prezența companionului și a purtat o discuție telefonică mai îndelungată.

Oana Zăvoranu alături de un tânăr manierat, la mall

La final, după ce Oana și-a rezolvat treburile, cei doi au achitat nota și s-au îndreptat spre parcarea centrului comercial. Însoțitorul vedetei a dovedit că este foarte atent la detalii. Ca un veritabil gentleman, a ferit scaunele din dreptul Oanei, pentru ca ea nu să nu fie obstrucționată la plecare, a cărat pungulița de cumpărături a actriței și i-a oferit brațul în timpul periplului prin mall.

După toate aparențele, ipostazele în care Oana Zăvoranu apare la braț cu un ”Ursuleț” manierat prin mall nu i-ar pica prea bine lui Alex Ashraf. Asta dacă nu cumva cei doi se află oricum în pragul despărțirii, așa cum se tot vehiculează ”în oraș”, în ultima perioadă. Rămâne de văzut dacă, pe scena mondenă de la noi din țară, se va produce un divorț la finele acestui an. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea în acest caz. (NU RATA: PROBLEME FINANCIARE PENTRU WHAT’S UP DUPĂ CE A ”PRIMIT” CONTROL JUDICIAR)

Oana Zăvoranu, la braț cu ”Ursulețul” manierat

Apropiere suspectă de Dorian Popa!

Conform unora dintre colegii care au fost lângă ei la filmările pentru serialul momentului, „Sacrificiul”, Oana și Dorian s-au apropiat extrem de mult în ultimele luni. Exact cum s-a întâmplat cu Angelina Jolie și Brad Pitt atunci când s-au îndrăgostit, prin 2004, la filmările pentru Mr. & Mrs. Smith.

În ciuda faptului că, în trecut, înainte să îl cunoască personal, Oana l-a ironizat pe Dorian, susținând că și-a pus dinți mult prea albi pentru tenul lui, surse din echipa de la Antena 1 ne-au povestit că, din momentul în care s-au cunoscut mai bine, pe platouri, între cei doi ar fi fost „love at first sight”.

„Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări. Oana este genul de femeie care pare foarte dură, rea, dar, în momentul când te întâlnești personal cu ea și o cunoști cu adevărat, realizezi ce persoană minunată este”, a mărturisit o sursă din anturajul lui Dorian Popa, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Tandrețurile cu “colega” de sală au pus capac?! 

Unul dintre motivele care ar fi produs tensiuni între frumoasa brunetă și soțul ei ar fi fost filmarea prezentată, în exclusivitate, de  site-ul nr. 1 din România, în care Alex Ashraf era în tandrețuri cu o “colegă” de sală, într-o benzinărie din nordul Capitalei.

La momentul respectiv, bruneta cu care se afla Alex Ashraf și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar palestinianul a recurs la unele atingeri puțin cam… suspecte. Mai exact, soțul Oanei Zăvoranu a mângâiat-o pe ”colega” de la sală, în câteva rânduri, pe picior. (TOATĂ POVESTEA AICI).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)