Filmările +18 care au bulversat-o pe Ruby. Reacția exclusivă a vedetei: ”Nu-mi vine să cred…”

Publicat: 22/02/2020 | 23:41

Ruby este una dintre cele mai atrăgătoare cântărețe din industria muzicală românească. Vedeta face un adevărat show pe Instagram, acolo unde postează cele mai incendiare fotografii. Cu toate acestea, recent, în spațiul media a apărut un clip video, +18, care a bulversat-o pe artistă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile interzise minorilor, dar și reacția incredibilă a cântăreței. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA SE “INVITĂ” RECIPROC LA DIVORȚ)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul uluitoare și nerecomandate minorilor, care au bulversat-o pe una dintre cele mai sexy cântărețe din industria muzicală românească.

În video-ul +18, prim-planul este ținut de o sexoasă brunetă, care nu a ezitat să se filmeze în cel mai intim și exploziv moment. Potrivit mesajului care însoțea imaginile, tânăra, care pare să fie extrem de dezinhibată și a realizat un video demn de o producție XXX, ar semăna extrem de mult cu Ruby. Cu toate că există o oarecare asemănare între sexoasa artistă și protagonista imaginilor nerecomandate minorilor, filmulețul se pare că a fost distribuit cu scopul clar de a o pune într-o lumină nu tocmai favorabilă pe îndrăgita cântăreață.

Nu-i exclus, prin urmare, ca bruneta care apare în imagini, ”sosia” focoasei cântărețe, să fie o starletă a filmelor din industria dedicată adulților.

Reacția exclusivă a vedetei

”Nu-mi vine să cred că a apărut așa ceva. Nu sunt eu în imagini. Cele mai sexy poze ale mele sunt pe Instagram. Nici în telefon nu cred că am poze indecente”, a declarat Ruby, extrem de uimită, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine este, de fapt, Ruby

Pe numele real Ana Claudia Grigore, Ruby a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale. Primul ei single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes nu numai în România, ci și în străinătate. Au urmat piese precum ”Miracle of Love”, „Stinge lumina”, „Băiat de bani gata” (feat Pacha Man), „De la distanță”, „Condimente”, „Tata”, „Rochia mea”. Ruby, una dintre cele mai valoroase și prolifice artiste din România, a impresionat și în reality-show-uri.

”Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajuta cel mai mult în această încercare”, se descria Ruby, înainte de a începe filmările pentru Survivor România. (NU RATA: AVEM PRIMELE IMAGINI CU CARLA’S DREAMS FĂRĂ MASCĂ, PE SCENĂ)

Ruby și Robert, relație cu năbădăi

Ruby are o relație de șase ani cu Robert, însă lucrurile nu par roz între ei: se ceartă foarte des și se despart dacă așa simt. Artista și iubitul ei recunosc că sunt foarte încăpățânați, iar acest lucru le afectează de multe ori relația. „Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de duminică după amiază. Suntem Vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la «Asia Express». Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo două ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm,” a declarat Ruby, în urmă cu ceva timp. (VEZI AICI: RUBY A ”ADORMIT” LA SOLAR!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)