Filmări scandaloase cu Magherita de la Clejani, “afumată” rău. S-a urcat într-un copac și…

Publicat: 29/05/2020 | 17:15

Magherita de la Clejani își dorește să rămână în centrul atenției la aproape o săptămână de la accidentul rutier, provocat după ce ar fi consumat substanțe interzise. De curând, controversata artistă a publicat o filmare care este considerată de mulți dintre internauți drept una scandaloasă! Și asta pentru că, în imaginile înregistrate fata Clejanilor pare că este “afumată” rău și apare în timp ce este urcată într-un copac.

Citește și: Margherita de la Clejani, prima reacţie după scandalul monstru! Nou derapaj verbal: “Nenorociţi ordinari! O să vă dau direct în cap”

Magherita de la Clejani s-a urcat într-un copac și a vorbit despre iubirea pentru copaci și natură

Tânăra vedetă a urcat pe contul său de Instagram o filmare realizată în urmă cu câteva luni bune, pe când se afla în orașul San Francisco, aflat în statul american California. În imagini, Magherita de la Clejani pare “afumată” și vorbește despre iubirea sa pentru copaci și natură și face ceea ce se numește dendroterapie – terapia prin copaci, o practică realizată de mii de ani și cercetată de mulți oameni de știință care au explicat de multe ori beneficiile acesteia.

Nu rata: Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații. Tânărul neagă tot: “Am avut o rețetă de la…”

“Toată energia, toată energia copacului o savurez pe deplin! Eu ador să stau tot timpul, permanent, cățărată în copaci sau oriunde se poate cățăra. Cred că într-o altă viață, am fost o maimuțică”, spune fiica Vioricăi de la Clejani la începutul înregistrării.
Reprezentanții Institutului pentru Tehnologia Informaţiei din Moscova au descoperit în timpul unui studiu că fiecare copac emite o radiaţie electromagnetică slabă, iar când aceasta rezonează cu o persoană, se formează o compatibilitate între ei, iar interacţiunea prin îmbrăţişare cu acel arbore poate avea efecte benefice pentru sănătatea celui în cauză, relatează publicația Adevărul.

“Vreau să îmi spui unde vei presta mâine?”, a întrebat-o amicul care o filma.

“Mâine vom merge în Chicago și vom cânta acolo pentru toți românii noștri. Acum suntem în San Francisco, la un hotel minunat. Îmi place foarte mult aici și cred că mi-am găsit locul perfect, eu nu vreau să plec de aici! Eu vreau să stau aici, să stau în copac, pentru că mie-mi plac foarte mult copacii și iubesc natura. Ce să zic… mă simt super bine aici”, a mai spus Margherita de la Clejani.

“Poți să te urci mai sus, te rog, puțin?”, i-a zis bărbatul care nu apare pe filmare.

“Da, pot. Ador copacii! Copacii sunt viață, copacii sunt iubire. Și eu iubesc tot ceea ce înseamnă natură, pentru că natura este cea mai frumoasă și mai prețiosă. Și uite așa mă încarc eu pentru ziua de mâine, pentru că vom avea o zi lungă. (…). Eu cred că în seara asta nu voi mai dormi în cameră și voi dormi aici, în copac. Știți că la început, oamenii trăiau în copaci, în scorbura lor?! Știi, Alberto? (…)”, a mai afirmat cunoscuta brunetă.

View this post on Instagram

Asa dorm eu

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Descoperă și: Cum o cheamă, de fapt, pe Margherita de la Clejani. Ce scrie în buletinul vedetei

Margherita de la Clejani a rămas fără permis după accidentul rutier provocat

Polițiștii de la Rutieră i-au suspendat permisul pentru 30 de zile Margheritei de la Clejani în urma accidentului petrecut pe 24 mai în Capitală, iar cercetările continuă în acest caz. Oamenii legii au anunțat că “în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”.

Află și: Legătura neștiută dintre Margherita de la Clejani și Daniela Crudu. Au împărțit același…

Margherita este fata celebrei familii de lăutari Viorica și Ioniță de la Clejani. Cunoscuta familie se numără printre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Ei au o familie frumoasă, iar artista i-a dăruit și un băiat: pe Fulgy. Fiica talentaților artiști le calcă pe urme; ea cântă de multe ori împreună cu aceștia.