Filmări rare cu unul dintre proprietarii celor mai scumpe mașini din România! Are un „garaj” de 3 milioane €, dar…

Publicat: 18/02/2020 | 23:16

Unul dintre cei mai respectați oameni de afaceri din România a fost surprins într-o ipostază inedită. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmări rare cu afaceristul care deține unul dintre cele mai ”calificate” garaje din Capitală. (CITEȘTE ȘI: MEZINUL UNEI FAMILII CELEBRE DIN SHOWBIZ A FOST INTERNAT LA DEZINTOXICARE DUPĂ CE ȘI-A ATACAT MAMA!)

Este unul dintre oamenii de afaceri cu o imagine impecabilă și se preocupă să arate perfect în viața cotidiană. Dan Nicorescu, căci despre el este vorba, a fost surprins zilele trecute într-o ipostază rar întâlnită. (NU RATA: „MÂNA DREAPTĂ” A PREMIERULUI A APĂRUT CU UN BENTLEY UN SFERT DE MILION € ÎNAINTEA PROCESULUI DE LA ÎNALTA CURTE!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe excentricul domn Dan în zona Parcului Herăstrău din Capitală. Cu toate că este proprietarul unui „garaj” care valorează 3 milioane €, uneori, Dan Nicorescu pare că își dorește o evadare din tipar și renunță la bolizii de lux pentru câte o plimbare nocturnă.

După ce, se pare, ar fi avut o zi plină la birou, multimilionarul s-a îndreptat, la pas, spre un local de lux din zonă. Îmbrăcat la patru ace, așa cum ne-a obișnuit, și cu o gentuță pe umăr, respectabilul afacerist s-a plimbat agale până la respectiva adresă. Dat fiind faptul că, până acum, Dan Nicorescu părea să fie nedezlipit de mașinile sale, de data aceasta, prezența lui ca pieton a fost una de-a dreptul uluitoare. (NU RATA: CARMEN DE LA SĂLCIUA & CULIȚĂ STERP ȘI-AU SPUS DIN NOU „ADIO”: „SE AFIȘAU DOAR DACĂ…”)

Dan Nicorescu, plimbare nocturnă, fără mașină

Domn Dan, punctualitate fantastică

În urmă cu câteva săptămâni, site-ul nr. 1 din România vă arăta cum excentricul milionar a dat dovadă de o punctualitate fantastică. Pentru a nu întârzia la programarea pe care o avea la salonul său preferat, rafinatul om de afaceri și-a “abandonat” bolidul, un superb Aston Martin DBS Superleggera, în intersecție, fără însă a încurca traficul.

Gestul lui Dan Nicorescu nu este, însă, deloc de condamnat dacă ținem cont că zona este super-aglomerată, iar locurile de parcare sunt ocupate 24/24. Practic, rafinatul milionar nu a mai avut nicio soluție și a profitat la maximum de un mic spațiu liber pentru a-și lăsa “bijuteria” de 350.000 de euro să se “odihnească”.

Îmbrăcat super-elegant, excentricul milionar a coborât din autoturism și s-a grăbit să ajungă la Barber Shop-ul unde avea programare. Acolo a petrecut aproximativ o oră, timp în care stilistul i-a aranjat, cel mai probabil, barba de hipster cu care se afișează încă din august 2019, dar și podoaba capilară. Cert este că elegantul domn Dan a părăsit salonul cu un look impecabil, așa cum trebuie să aibă orice om de afaceri de succes. (NU RATA: EXCENTRICUL DOMN DAN A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK)

Excentricul domn Dan s-a plimbat pe jos, prin zona Herăstrău

Unul dintre cele mai ”calificate” garaje din Capitală

Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le conduce, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar ”ascunde” în garaj mai multe “bijuterii” de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro.

Anul trecut, în iulie, site-ul nr.1 din România vă prezenta, în premieră, imagini senzaționale cu o parte din mașinile de lux pe care le deține rafinatul milionar. Acesta și-a “aliniat” superbele autoturisme în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.

Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe, “bijuteriile” pe patru roți au fost parcate ”elegant” în fața casei, ca la o veritabilă expoziție auto. (VEZI ȘI: ELEGANTUL DOMN DAN ȘI-A ”ALINIAT” SUPER-MAȘINILE ÎN FAȚA VILEI DIN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

În iulie, Dan Nicorescu și-a ”aliniat” super-mașinile în fața vilei

Primul milion de dolari – la 28 de ani!

Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se spune, a fost mult mai ușor să le producă pe restul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)