Filmări incendiare cu Anna lesko și Bogdan Olteanu în cadă! Ce se întâmplă cu sânii cântăreței

Publicat: 07/01/2021 | 10:24

Anna Lesko și Bogdan Mocanu, de la Puterea Dragostei, au lansat hit-ul anului, „Eu cu tine, tu cu mine”, dar incendiar este, de-a dreptul, videoclipul. Cei doi se află în cadă, aproape goi… Filmările aveau să fie făcute anul trecut, dar un scurt clup avea să fie postatpe Instagram de Anna Lesko zilele acestea.

Și e de-a dreptul incendiar ce se întâmplă acolo. Anna este unsă cu o cremă de o asistentă, chiar pe sâni, iar reacția ei este pe măsură. Bogdan Mocanu abia se mai poate abține, dar filmările continuă, totuși. Fanii au comentat filmulețul, apreciind-o pe artistă. Nu toți însă, unii nefiind de acord cu ceea ce se vede acolo. ”E vaaaaaiiii”, ”Du-te!!!”, ”Dacă obosște doamna, continui eu”, ”Mută-te pe altă planetă”, Doamne, ești fenomenală”, au scris internauții. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO ȘI IANCU STERP, INCENDIAR PÂNĂ LA CAPĂT: ”VOI, FUFELOR, SHHHHHH!” GALERIE FOTO)

Nu e pentru prima dată când Anna își pune fanii pe jar. Chiar Cătălin Măruță avea să reacționeze, de curând, când Anna a lansat mai multe fotografii hot! Cântăreața a scos poze de vară, dintr-o vacanță pe care a făcut-o în Maldive: pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese și un trup perfect! Cătălin Măruță, prieten la cataramă cu Anna, a reacționat pe loc și a apreciat fotografiile incendiare pe care le-a făcut Anna Lesko.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Anna Lesko și secretul siluetei sale

La 41 de ani, Anna Lesko poate fi oricând confundată cu o puștoaică de 20 de ani, iar acum a dezvăluit secretul siluetei sale. Concurenta din cadrul emisiunii „Ferma” a mărturisit ce anume mănâncă, dar și la ce bunătăți a renunțat pentru a se menține în formă. ”Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi  vin acum fixe la torace, dar atât.

Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru Viva!