Avem filmări în premieră de la nunta secretă a “băiatului rău” din serialul “Vlad”

Publicat: 14/02/2020 | 23:55

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în premieră, filmări de la nunta secretă a lui Emilian Oprea, „băiatul rău” din serialul “Vlad”, difuzat de Pro TV. Actorul care îl interpretează pe Leonard “Cleşte” Cazacu s-a însurat cu partenera lui, Ana Maria, iar petrecerea de după a fost una de vis!

(VEZI AICI: CUM SE VA TERMINA, DE FAPT, SERIALUL VLAD, DE PE PRO TV. UNDE TREBUIE SĂ TE UIȚI CA SĂ-ȚI DAI SEAMA DE DEZNODĂMÂNT)

Actorul Emilian Oprea, care îl joacă pe durul Leonard “Cleşte” Cazacu în serialul “Vlad”, şi-a unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu cu iubita lui, Ana Maria. Nunta a fost discretă și elegantă. De semnalat faptul că mireasa a purtat o rochie atipică, stil retro, grație căreia a atras privirile tuturor celor prezenți la eveniment.

Ana & Emilian – Film de nuntă from Candid Pictures on Vimeo.

Petrecerea a avut loc la “Hanul lui Manuc”

Invitații au fost de marcă. La petrecere a luat parte majoritatea actorilor din serialul “Vlad”. Distracția a avut loc la “Hanul lui Manuc”, un local select din centrul Capitalei. Reporterii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au fost prezenți la eveniment. Emilian și Ana Maria au radiat în, poate, cea mai fericită zi din viața lor.

Interpretul lui Leonard Cazacu din serialul “Vlad” a purtat un costum de culoare albastră, iar Ana Maria – frumoasa care a îmblânzit “bestia” de la PRO TV – o rochie albă, cu partea de sus din dantelă, iar fusta uşor transparentă. Cuplul a fost super-elegant, a impresionat prin eleganță și stil. Show-ul, în adevăratul sens, a continuat la localul din Centrul Vechi al Capitalei. Invitații, în frunte cu proaspeții căsătoriți, s-au distrat la maximum.

(CITEȘTE ȘI: SERIALUL VLAD, EPISODUL 12. PERSONAJUL PRINCIPAL, CU INIMA SFÂȘIATĂ DE PROPRIUL TATĂ. CE I-A DEZVĂLUIT DUPĂ ANI DE TĂCERE)

Petrecerea s-a încheiat, așa cum era de așteptat, spre dimineață. Când, istoviți de efortul depus, familia și apropiații lui Emilian Oprea și Ana Maria s-au retras pentru odihna binemeritată. Cu siguranță, cei doi proaspăt căsătoriți nu vor uita clipele de vis pe care l-au trăit și împărtășit cu amicii comuni și cu familia.

Emilian Oprea s-a căsătorit cu Ana Maria, iubita lui

Serialul “Vlad” va avea sezonul al treilea

Serialul, adaptat după producția turcească Ezel, a fost prelungit pentru sezonul cu numărul trei, anunță site-ul spaniol todonews.com, care citează un comunicat al Ecco Rights, compania care distribuie serialul la nivel internațional.

(NU RATA: Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrița din serialul “Vlad”, în cel mai nou videoclip al piesei “Iartă-mă să te iert”)

Aceeași sursă mai menționează că cel de-al treilea sezon al serialului Vlad va fi difuzat la începutul anului 2020.

Vlad este cel mai ambițios proiect pe bază de scenariu pe care l-am avut până acum la Pro TV și suntem încântați de felul în care a fost primit de publicul din România. Suntem entuziasmați să vedem unde ne va duce cel de-al treilea sezon”, a declarat Antonii Mangov, Senior Pro TV Programming Executive, potrivit paginademedia.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)