Filmări în premieră cu momentul în care Joe îl “execută” pe Bebino!

Publicat: 15/01/2020 | 23:54

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a intrat în posesia filmării în care Bebino, șeful Clanului Sportivilor din zona Berceni, este ”executat” de Cezar Petcu, zis Joe, un interlop dintr-o altă grupare, și o prezintă, în exclusivitate. În imagini se poate vedea cum cel supranumit ”King Kong din Berceni fuge, pe strada îngustă, după ce a fost ”masacrat” de Cezar și de gașca lui. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Este deja un subiect care nu mai are nevoie de prezentare. Liderii ai unor clanuri din București s-au ”masacrat” în ”Groapă”, un loc cunoscut de pe șoseaua Petricani, iar unul dintre ei, Bebino, a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple tăieturi de sabie, cu un deget amputat și cu un altul care abia se mai ținea în piele. Războiul de-a dreptul sângeros a fost filmat, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginile terorii, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: TEMUTUL BEBINO, LA UN PAS SĂ DECLANȘEZE RĂZBOIUL ÎN VIAȚA DE NOAPTE A CAPITALEI! A INTRAT ÎN BAMBOO DE REVELION ȘI…)

Bebino, rănit grav, a scăpat cu viață fugind

Imaginile care vor îngrozi lumea interlopă

Se poate vedea cum Bebino este la pământ, deja încasase loviturile aproape fatale, dar, cu un puternic instinct de conservare, se ridică și fuge, pentru a scăpa de cei care i-au vrut capul! Bebino se dezbracă de geacă, la un moment dat, și se bandajează pe unele răni cu ea. Șchiopătează, de-abia se deplasează, dar reușește să dispară din peisajul în care a fost la un pas de a-și găsi moartea. (NU RATA: MAMA BOXERULUI CARE L-A TĂIAT PE BEBINO SE TEME DE RĂZBUNAREA ”BERCENARILOR”: ”AU FĂCUT CHETĂ PENTRU A CUMPĂRA ARME DIN MOLDOVA!”)

În fundalul clipului se observă interlopii care au luat parte la măcelul ce a zguduit lumea interlopă. Apoi, fiecare se retrage, pentru a nu ajunge în fața organelor de poliție, care au ajuns la locul incidentului la scurt timp.

Mandate de reținere pentru cei doi interlopi

CANCAN.RO a avut detalii în exclusivitate despre războiul începutului de an în lumea interlopă, atunci când Bebino și Cezar Petcu, ”acompaniați” de gărzile lor, au declanșat un adevărat masacru, care s-a lăsat cu internări în spital, apoi cu mandate de reținere pentru mai multe capede de acuzare, între care tentativă de omor, tulburarea liniștii și ordinii publice și șantaj. (VEZI AICI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BEBINO DUPĂ CE A FOST ”TRANȘAT” DE NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON! CARE A FOST DE FAPT MIZA MĂCELULUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)