Filmări de comă cu fabulosul Codin Maticiuc. L-au luat cu roaba de la LOFT!

Publicat: 07/12/2019 | 22:36

Cu toate că acum e tătic, iar lumea se aștepta, poate, ca el să devină mult mai „serios”, celebrul afacerist se pare că nu s-a schimbat prea mult. Codin Maticiuc a bifat o super-aroganță la LOFT Susai. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile super-funny! (CITEȘTE ȘI: CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE, ”RADU BĂUTURĂ” CIRCULĂ CU UN MAYBACH DE 200 MII €) 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini savuroase în prim-planul cărora se află cunoscutul Codin Maticiuc. (NU RATA: PRIMA IMAGINE CU IUBITA SECRETĂ, CARE L-A FĂCUT TĂTIC PE CODIN MATICIUC)

Weekendul trecut, Codin a profitat din plin de mega-evenimentul care a avut loc în Predeal, deschiderea LOFT Susai. Afaceristul și-a lăsat bebelușa și iubita acasă și a petrecut în stilul caracteristic, în vârful muntelui. Cum este un tânăr mereu surprinzător și pus pe șotii, Codin a mai bifat o aroganță.

La un moment dat, a dus distracția la un alt nivel și le-a demonstrat tuturor la ce se poate utiliza celebra roabă în care sunt servite șampaniile scumpe. Cu ajutorul unui prieten, Codin Maticiuc s-a bucurat pe deplin de o plimbare cu… roaba. Pus pe distracție, afaceristul s-a distrat copios, iar momentul pare să fi atras atenția tuturor petrecăreților de la LOFT Susai. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, DAUNĂ DE 100.000 € DE ZIUA LUI)

Codin, plimbat cu roaba la LOFT Susai

”Nu excludem căsătoria”

Codin Maticiuc a surprins pe toată lumea atunci când  a anunțat că va deveni tătic, mai ales că nu se știa cine este iubita lui, preferând să o țină departe de lumina reflectoarelor. Actorul a vorbit despre femeia care îi va dărui o fetiță la începutul lunii aprilie și a mărturisit că nu o va lua de soție, pentru că niciunul dintre ei nu crede în căsătorie, dar că nu exclude definitiv această idee. (NU RATA: JURĂMÂNTUL PE CARE ULTIMA IUBITĂ I L-A FĂCUT LUI CORNEL GALEȘ)

„Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?, a declarat Codin Maticiuc pentru  revistă din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)