Filmări cu ex-soția lui Marcel Toader în lacrimi

Publicat: 13/01/2020 | 00:15

Ultimii ani au fost extrem de zdruncinați pentru cântăreața Maria Constantin. Mai întâi moartea tatălui ei, agitația din media, apoi și moartea celui căruia i-a fost soție. La împlinirea a trei ani de când tatăl artistei s-a stins fulgerător, în urma unui infarct, Maria a lansat acum o melodie în memoria acestuia. Cu lacrimi în ochi, Maria Constantin a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, despre dramele care i-au măcinat sufletul. 

Viața Mariei Constantin e departe de cea a unui om care le-a avut pe toate de-a gata. Născută într-o familie de muzicieni, artista a împărțit pasiunea pentru artă alături de ceilalți doi frați ai ei, încă de la o vârstă fragedă. (CITEȘTE ȘI: DRAMA TRĂITĂ DE MARIA CONSTANTIN. FOSTUL SOȚ L-A BĂTUT PE COPIL, DAR ȘI PE EA, PENTRU CĂ I-A SĂRIT ÎN AJUTOR)

”Muzica, pentru mine, înseamnă tot! Înseamnă tot ceea ce eu am construit, este visul meu, visul părinților mei, și mai ales al tatălui meu. Ai mei părinți au făcut eforturi aproape imposibile, având trei copii. Din folclor pot să spun că sunt un om independent, care nu depinde de nimeni. De la 16 ani, de când am început să merg la nunți, chiar nu am mai depins de nimeni, ba chiar am încercat să-mi ajut și familia și totul i se datorează lui”, a mărturisit Maria Constantin pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

„E o senzație care îmi face pielea de găină

Maria și-a pierdut tatăl, acum trei ani, în urma unui infarct, la doar 59 de ani. Îl simte, însă, aproape ori de câte ori urcă pe scenă: ”Mi se pare că de când tatăl meu nu mai este printre noi, tot timpul când cânt mă gândesc la el. Chiar asta mi s-a întâmplat și la examenul de admitere, a fost ceva divin, am fost singurul student care a luat 10 la canto. În momentul în care mă gândesc la tata sunt niște sunete pe care am impresia că nu le mai scot eu, sunetul ăla se duce și mă poartă el pe mine, nu mai sunt eu cea care produc sunetele respective. E o senzație care îmi face pielea de găină”.

Este fericită că tatăl ei a apucat să-i fie alături la lansarea albumului care s-a vândut în 20 de mii de exemplare: ”Acum văd că nu mai e. Nici în primele rânduri, nici pe scenă, nu mai este niciunde. Dar în același timp îi simt prezența alături de mine. Eu cred că a plecat cu o tristețe în suflet fiindcă mai avea multe de văzut. Îmi lipsește foarte mult! Chiar și în perioadele dificile prin care am trecut în viața mea, mai ales acest moment pe care toată lumea îl cunoaște, de fiecare dată am ajuns acasă și, singură fiind, mă tot întrebam, Doamne, de ce L-ai luat pe tata, aș fi simțit nevoia să fie alături de mine și să mă încurajeze măcar cu o vorbă bună. E trist pentru că mi-a lipsit foarte mult în perioada asta”.

Maria a lansat acum o melodie în memoria tatălui ei, cu versuri cutremurătoare. (VEZI ȘI: GESTUL FĂCUT DE MARIA CONSTANTIN LA ÎNMORMÂNTAREA LUI MARCEL TOADER)

Maria și-a găsit liniștea în brațele lui Dacian Varga

După anii zbuciumați, Maria pare că și-a găsit liniștea în brațele fotbalistului Dacian Varga. Însă, până ca acesta să apară în viața ei, psihologul a fost cel care i-a mai alinat rănile sufletești. (CITEȘTE ȘI: MARIA CONSTANTIN S-A ÎMPĂCAT CU CIPRIAN TAPOTA, FOSTUL EI SOȚ! CUM AU FOST FOTOGRAFIAȚI ÎMPREUNĂ)

”- Am fost nevoită să apelez la un psiholog, m-a ajutat extrem de mult. Așa că, domnișoarelor, doamnelor, nu vă feriți, e un lucru normal, mergeți la psiholog că ajută foarte mult.

– Care a fost momentul în care ai crezut că ai nevoie de psiholog?

  – În momentul în care trăiești într-o nefericire atât de mare, nu mai ai încredere în tine, nu mai ai pe acel cineva care să-ți spună că ești OK, să vezi că-ți dorește binele. Eu recunosc că am avut familia alături, dar mi-a fost destul  de greu să trec printr-o perioadă atât de tumultuoasă, însă totul a trecut, fuse, fuse și se duse.

  – Acum înțeleg că nu mai ai nevoie de psiholog, bag de seamă că totul s-a aranjat în viața ta.

  – Nu mai am nevoie de psiholog, sunt o femeie destul de puternică și mi-am demonstrat singură că am avut putere și tărie să trec peste orice greutate din viața mea și sper să nu mai existe perioade cum au existat”, a fost discuția între reporter și Maria Constantin.