Filmări amețitoare cu cele mai aprige “consumatoare”. Ele sunt româncele care le fac praf pe englezoaice!

Publicat: 23/02/2020 | 23:48

Ce poate fi mai rău pentru o femeie decât să fie beată? Am aflat: să fie cocoțată și pe tocuri amețitor de înalte! Și când cele două elemente se îmbină, iar pe trotuarul din fața clubului mai lucește și gheața, singura ”scăpare” e la secția de ortopedie. Vremea pare să fi ținut cu „consumatoarele” în această iarnă, așa că au avut de înfruntat doar picioarele nesigure. Cum au luat contact cu asfaltul înghețat, după o noapte de zbânțuială în club? Vedeți în imaginile difuzate în emisiunea CANCAN.RO, de pe România TV.

Cât a fost vara de lungă, unele domnișoare s-au hidratat prin cele mai scumpe cluburi de pe litoral până au ajuns să confunde drumul drept cu cele șapte cărări. Și cum cluburile au program și pe timp de iarnă, fetele pontează acum la distracțiile din Capitală, care se termină uneori mai rău decât cele de pe litoral. (CITEȘTE AICI: TOPUL CELOR MAI APETISANTE FUNDULEȚE CELEBRE DIN ROMÂNIA! CE POZIȚIE OCUPĂ ANNA LESKO, RUBY SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

N-a nimerit mânecile paltonului, dar o prietenă i-a sărit în ajutor

Una n-a nimerit mânecile paltonului, alta a fost precum căprioara Bambi

Și cum iarna a început să fie ca vara, sezonul acesta, petrecărețele au avut de luptat doar cu tocurile amețitor de înalte și cu gheața din paharele consumate, pentru că aceea de pe trotuar a lipsit cu desăvârșire. Domnișoara din imagini pare că n-a mai avut energie să ajungă până-n pat, iar Moș Ene s-a și instalat pe-ale ei gene. În poziție verticală și cu capul picat, somnul îi este deranjat de celelalte petrecărețe mult mai treze și chiar grijulii. Cu greu reușește să nimerească mânecile paltonului și la fel de greu îi este să-și țină echilibrul. Susținută de prietenă, își ia avânt pe scări și se înfige direct în portiera mașinii salvatoare. Altfel ar fi stat însă situația dacă iarna și-ar fi arătat adevărata față. (NU RATA: TOP 30 CEI MAI DISCREȚI SÂNI DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ CORINA CARAGEA, SANDRA IZBAȘA SAU IULIA ALBU?!)

”Bambi de România” e susținută de prietenă. Degeaba!

A-nceput de ieri să cadă câte-un fulg. Acum a stat. Doar unele dive ale cluburilor de fițe cad neîncetat. Fără săniuță, dar cu niște adevărate șenile în picioare, cele două domnișoare au fost la un pas să aibă nevoie de o salvare. Tiptil, tiptil, pășesc printre nămeți, până când se prăvălesc. Partenera de distracții încearcă să-i acorde primul ajutor. Picioarele „căprioarei” se înmoaie însă asemenea celor ale lui Bambi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)