Filmarea care a cutremurat întreaga lume: “Mamă, vreau să mor”. E înfiorător ce a pățit băiețelul de 9 ani, iar mama lui a cerut ajutorul imediat

Publicat: 21/02/2020 | 12:05

O filmare în care un băiețel de 9 ani îi spune mamei sale că își dorește să moară a cutremurat întreaga lume. Imaginile au un puternic impact emoțional și au fost înregistrate chiar de mama copilului, care, în timp ce plânge și suspină, îi povestește ce a pățit la școală. Femeia a lansat un apel fără precedent, care a impresionat milioane de oameni.

Citește și: Fiica lui Laurette, victimă a bullying-ului: “Plină se sânge, i-a fost spartă dantura de un coleg care nu e la primul incident de genul acesta”

Filmarea cu Quaden Bayles, care a fost batjocorit de colegii de școală, a cutremurat întreaga lume

Scenele care au făcut deja înconjurul lumii s-au petrecut în Queensland, Australia și au fost făcute publice de Yarraka Bayle, mama unui băiat de doar nouă ani. Pe înregistrare, micuțul Quaden apare în timp ce plânge după ce hărțuit de colegii de la școală din cauza unei boli rare pe care o are: nanism – o afecțiune medicală care se caracterizează printr-o statură cu mult inferioară celei medii, Cu lacrimi în ochi, copilul îi spune mamei sale că își dorește să moară, pentru că nu mai poate îndura umilința la care este supus zilnic. La un moment dat, el îi cere o frânghie ca să se spânzure cu ea.

“Vreau să mă înjunghii în inimă. Vreau să mă omoare cineva”, îi spune Quaden mamei sale în timp ce lacrimile îi curg pe obraji.

Pe filmarea făcută publică de Yarraka Bayles pe Facebook, ea a povestit că abia l-a luat pe fiul ei de la școală și că a fost martoră unui episod de bullying. Prin gestul său, și-a dorit să tragă un semnal alarmant părinților celorlalți copii, dar și profesorilor privind efectele pe care îl are comportamentul ostil asupra lui Quaden… și, desigur, și asupra tuturor victimelor fenomenului de bullying.

Tocmai mi-am luat fiul de la şcoală, am asistat la un episod de bullying. L-am sunat pe director şi vreau ca oamenii, părinţii, profesorii să ştie că acestea sunt efectele pe care le are bullying-ul. Asta se întâmplă. Este bullying constant, aşa că acum avem un copil foarte sinucigaş, care este disperat din cauza faptului că este batjocorit în fiecare zi la şcoală. Simt că nu reuşesc ca părinte, simt că eşuează sistemul de învăţământ, a mărturisit cu durere în glas femeia.

 

This is the impacts of bullying! I seriously don’t know what else to do! ????

Publicată de Yarraka Bayles pe Marţi, 18 februarie 2020

Actorul Hugh Jackman i-a sărit în ajutor lui Quaden Bayles

Clipul video a fost distribuit de peste 200.000 și urmărit de aproape 19 milioane de ori, atrăgând atenția multor vedete. Hugh Jackman i-a transmis un mesaj lui Quaden, iar echipa de rugbi Indigenous All Stars l-a invitat pe băiat să intre alături de ei pe teren la următorul meci.


Quaden Bayles a fost retras de la şcoală şi va învăţa acasă.