Fiica vestitului interlop și-a asumat relația cu „Șefa banilor”

Publicat: 04/05/2021 | 23:56

Bianca, fiica lui Nicu Maharu, interlopul care a murit în urmă cu doi ani, e îndrăgostită lulea! De o tânără… Mai mult, și-a asumat, oficial, relația, postând fără perdea pe rețelele de socializare imagini incendiare, în momente tandre, cu iubita ei. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Bianca, fiica lui Maharu, este îndrăgostită de o femeie! Și nu se ascunde deloc, ba chiar a arătat tuturor cât de mult își iubește partenera, sărutând-o cu patos. A și recunoscut, de altfel, că ”Șefa banilor din Giurgiu”, așa cum este supranumită iubita ei, o completează. Așa că nu e de mirare că, de ceva vreme, pozele intime sunt la ordinea zilei. Și sunt chiar incendiare, fetele, aproape goale, pozând topless, îmbrățișate și sărutându-se pasional.

”Șefa banilor din Giurgiu” ar trăi în lux și este îndrăgostită, la rândul ei, lulea de Bianca, fiica lui Maharu fiind găsită pe Tik Tok sub numele de Samyr. Cele două îndrăgostite nu se sfiesc să-și arate iubirea una față de alta, îmbrățișându-se într-un filmuleț pe care fata fostului interlop Maharu l-a postat. Bianca ar fi renunțat chiar la sportul de performanță, boxul, pentru a se implica mai mult în relația de iubire înfiripată de curând. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI NICU MAHARU, DECIZIE ULUITOARE! BIANCA A PĂRĂSIT ROMÂNIA!)

Bianca, fata lui Nicu Maharu, e îndrăgostită de o tânără, pe care o îmbrățișează cu patos

Bianca și Nicu Maharu, relație dificilă?!

Nicu Maharu ar fi suferit mult din cauza relației dificile pe care o avea cu fiica lui. Bianca nu și-a invitat tatăl la nuntă, iar cel supranumit ”Regele petrecerilor” s-ar fi stins din viață fără să se împace cu fata lui. Certurile dintre Nicu Maharu și fiica lui ar fi început după ce acesta ar fi aflat că este bolnav. Apropiații lui spuneau la acea vreme că interlopul voia ca Bianca să se transforme într-o infirmieră pentru el, însă tânăra nu ar fi acceptat acest lucru. (NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI NICU MAHARU! MAMA LUI A …)

Dar după ce Maharu a murit, Bianca avea să posteze pe contul personal de Facebook mesaje cutremurătoare. “Dumnezeu să te ierte, tată! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”, “Dumnezeu să te ierte, om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, tăticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul, TATĂ, durerea e prea mare!”, au fost cele două mesaje din suflet ale Biancăi.

Nicu Maharu a murit în dimineața de 21 martie 2019. Cel supranumit ”Regele petrecerilor” a pierdut lupta cu crunta boală, cancerul! Acesta fusese diagnosticat în urmă cu un an și de atunci a început tratamentul. Din păcate însă, nu s-a mai putut face nimic pentru Nicu Maharu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.