Fiica unui celebru milionar din România, implicată într-un accident teribil!

Publicat: 12/12/2019 | 08:41

Alexandra (25 de ani), fiica unui om de afaceri din Pitești, a fost implicată într-un accident de circulație miercuri seara, în zona spitalului Militar. Tânăra se afla la volanul unui SUV Porsche Cayenne, când a fost lovită de o altă mașină.

Alexandra este fiica lui Cornel Penescu, om de afaceri care deține lanțul de magazine Pic, dar a fost și patronul echipei de fotbal FC Argeș.

În accident au fost implicate mai multe autoturisme, iar doi dintre șoferi au fost răniți. „Un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe strada Negru Vodă din Piteşti, din direcţia Bascov către Centru, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit, iniţial, un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din Bascov, apoi un alt autoturism condus, tot din sens opus, de o femeie de 25 de ani, din Bascov”, a informat Poliţia Argeş.

„Au fost două victime, doi bărbați, unul de 42 de ani care prezenta un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la membrul superior drept și pierderi de cunoștință, iar celălalt de 30 de ani acuza dureri la membrul superior drept. Cei doi au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital de către echipajul SMURD”, a informat ISU Argeş, potrivit argesulonline.ro.