Fiica regretatului Aurelian Preda are companie în izolare! Tânăra cântăreață și colegul de scenă, cel mai nou cuplu din showbiz?

Publicat: 23/04/2020 | 21:27

Fiica regretatului cântăreț de muzică populară, Aurelian Preda, a dat uitării drama sexuală în care a fost implicată cu Nicușor Iordan și își trăiește viața alături de un coleg de breaslă. După ce în urmă cu câteva luni, Anamaria și-a anunțat colaborarea muzicală cu Marinică de la Foișor, acum, tânăra de aproape 20 de ani pare că a început și o poveste de dragoste cu partenerul de scenă.

Anamaria Preda se pare că își petrece perioada de izolare la domiciliu în compania tânărului cântăreț, Marinică de la Foișor. Cel puțin asta arată ultima postare a fiicei marelui cântăreț de pe rețelele de socializare.

În ultima fotografie postată pe Facebook, Anamaria apare împreună cu Marinică, în casă, iar mesajul scris în dreptul imaginii confirmă că cei doi cântăreți sunt un ”întreg”.

CITEȘTE ȘI: Speak desființează revista Unica, după ce au divulgat câștigătorii Asia Express în presă: ”Meritați foarte multe degete mijlocii”

”La mulți ani, tuturor sărbătoriților de astazi!

Să aveți parte de sănătate, fericire, iubire și numele sfânt să vă poarte noroc! Vă pupăm”, a scris Anamaria pe contul de Facebook.