Fiica președintelui a renunțat la Mercedes & Range pentru… un Duster!

Publicat: 20/02/2020 | 23:49

Elena Băsescu a ”luat”, clar, din obiceiurile tatălui. Fiica ex-președintelui României a renunțat la bolizii de lux pe care obișnuia să-i conducă, gen Mercedes sau Range Rover, pentru un… Duster! Fix cum a făcut tatăl ei, în urmă cu aproape un deceniu. A optat, la rândul ei, pentru o mașină autohtonă cu care și-a luat, recent, doi dintre copii de la grădiniță. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, ultimul ei iubit, au împreună un singur copil, pe micuţa Anastasia (1 an şi jumătate). Din mariajul cu Bogdan Ionescu, zis Syda, au rezultat Sofia Anais (6 ani) şi Traian (5 ani). Toți au rămas în grija mamei, care le acordă toată atenția cuvenită. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a întâlnit-o, zilele trecute, pe EBA în timp ce-și exercita ca la carte rolul de părinte. Într-o după-amiază, fiica fostului președinte i-a luat pe micuți de la grădiniță fără să iasă cu absolut nimic în evidență.

(VEZI AICI: ÎN PLINĂ DISPUTĂ PENTRU „CUSTODIE”, EBA ȘI-A LUAT COPIII ȘI I-A DUS LA…)

Bolizii de lux, “abandonați” de EBA

Asta dacă ținem cont că s-a prezentat la fața locului cu un autoturism Dacia Duster, vișiniu la culoare, semn evident că Elena Băsescu își schimbă, cel puțin atunci când este vorba de copii, mașina. Range Rover-ul și Mercedes-ul cu care s-a afișat, de regulă, în ultimii ani, rămân, la “odihnă”, în garaj atunci când Sofia Anais și Traian urmează să fie preluați de la grădiniță. EBA a ”luat”, fără discuție, din obiceiurile tatălui. Care acum aproximativ 10 ani a renunțat la bolizii de lux în favoarea unui Duster.

(CITEȘTE ȘI: EX-UL ELENEI BĂSESCU A DAT ATACUL LA „FETELE DE ORAȘ”, DAR…)

Elena Băsescu i-a luat pe Sofia și Traian de la grădiniță, iar micuții, foarte plini de energie, au țopăit până la mașină. Au intrat, fără nicio problemă, în autoturism, sub atenta supraveghere a mămicii lor, care nu i-a scăpat nicio clipă din ochi.

Elena Băsescu își ia copiii de la grădiniță cu un Duster

Traian Băsescu, la volanul unui Duster “roșu-foc”

În 2010, autoturismul Dacia Duster achiziționat de familia Băsescu a costat 17.220 de euro, cu TVA inclus. A fost versiunea de top a modelului. Ineditul automobilului prezidențial îl reprezenta culoarea, pe care muncitorii de la Dacia o numesc “roșu de foc”. A fost un cadou pe care uzina i l-a făcut șefului statului, deoarece această culoare nu era folosită pe linia de montaj a Duster.

Dacă Dacia Logan pe care eu o conduc de aproape doi ani este în stare perfectă, atunci și Duster-ul va fi într-o stare perfectă”, susținea, în urmă cu un deceniu, Traian Băsescu.

În 2010, Traian Băsescu și-a achiziționat un Duster

(VEZI AICI: ULTIMUL ”GINERE” AL LUI TRAIAN BĂSESCU ARE PROGRAM DE ”REINTEGRARE SOCIALĂ” LA NUBA DUPĂ DESPĂRȚIREA DE EBA!)

În plină dispută pentru “custodie”

Altfel, Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe s-au despărţit, recent, după doar doi ani de relaţie. Bărbatul s-a mutat, iar EBA a rămas în locuința pe care a considerat-o, până de curând, un cămin alături de partenerul ei. Au şi o fetiţă împreună, Anastasia, care a rămas lângă mamă. Părea că lucrurile s-au liniștit, dar, brusc, bărbatul ar ține morțiș să obțină “custodia” fetiței, iar domiciliul ei să fie la mama lui.

Nici Elena Băsescu nu ar fi stat cu mâinile în sân. Şi-ar fi angajat un avocat, care ar fi liniștit-o, înaintea inevitabilului proces, că fetița va rămâne în grija ei. De altfel, apărătorii celor doi ar fi avut o primă rundă de negocieri. Nu au ajuns, însă, la un rezultat care să fie pe placul celor două tabere. Astfel că nu este exclus să asistăm la un proces de durată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)