Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, de nerecunoscut! Alexandra și-a schimbat complet look-ul

Publicat: 13/03/2020 | 11:29

Alexandra Becali, fiica mijlocie a latifundiarului Gigi Becali, este o apariție spectaculoasă de fiecare dată când iese în public. Motiv pentru care tânăra îndrăznește fără ezitare să-și facă mici retușuri sau să apeleze la transformări de orice tip. De curând, Alexandra s-a maturizat complet datorită unei tunsori de femeie în toată regula.

Alexandra Becali are 24 de ani și este cea mai cochetă dintre fiicele lui Gigi Becali. Aceasta se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce un bolid de 200.000 de euro și este interesată de zona fashion. Inclusiv pe Instagram urmărește o mulțime de case de modă și brand-uri de firmă. De asemeena, la nunta surorii sale a impresionat cu o rochie spectaculoasă, cu motive tradiționale machedonești, accesorizată foarte rafinat.

Tânăra, studentă la drept, a fost surprinsă de-a lungul timpului în localuri de fițe din nordul Capitalei, semn că este o fire mondenă și petrecăreață. Recent, Alexandra și-a surprins apropiații cu o schimbare de look destul de radicală.

De multe ori, când o femeie tinde să-și schimbe tunsoarea sau culoarea părului se spune că a avut parte de o despărțire mai dureroasă și importantă, motiv pentru care, aceasta vrea să renască din propria cenușă, precum pasărea Phoenix. Un lucru care, desigur, nu este exclus nici din viața Alexandrei. Deși tânăra a fost destul de discretă de-a lungul vremii cu relațiile sale amoroase, dat fiind faptul că a fost educată să-și păstreze diplomația și reținerea, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a apărut deseori în presă cu subiecte despre diverși posibili iubiți.

În imaginile postate de Alexandra e Internet, se poate observa noua sa frizură, părul tuns până la umeri, în stil bob. Un look care o maturizează și o încadrează direct în rândul femeilor serioase și cerebrale. Tânăra și-a păstrat însă culoara de rezistență a părului, un blond platinat care o avantajează din plin. VEZI GALERIA FOTO